MDeniz42 Zynpcbi valla sağlıkla doğsunlar her şeye değerler de işte insanın morali de bozuluyor. Her sabah karnıma bakıyorum 😂
Zynpcbi MDeniz42 bu kadar kendimi göremezdim her sabah bende aynaya göbeğime bakıyorum çatlaklara bacaklarımdan umudu kestim zaten 😂
MDeniz42 Mells7 genetik önemli tabi canım ama benim annemde hiç yok ablamda var bu nasıl iş anlamadım
MDeniz42 Tospikannesiiiii öyle canımda benim annemde yok ablamda var genetik önemli faktör ama bu durumda ben ne olacağım bilemedim 😂
AysunUgur MDeniz42 😂😂 işte benim esnedi de, bu defa da doğumdan sonra da çatlayabilirsin diyorlar, yani stresin bi sonu yok 😂😂
GazeRock Ben 22.haftamda göğüslerimden çatladım:( O kadar kremleniyorum yağlanıyorum.Annemde ablamda da yok genetik temiz ama ben çatladım malesef
yyagmurrsenn MDeniz42 oluşmadı 😎👌🏻 Annenizde yoksa olmaz, her gün yine de nemlendirin ama varsa genetikte olur.
Haticecey Veraleyl benim de aynı sorun var. Ön Üst bacağımla kalçamın birleştiği yerde damar morarmaları oldu. Sizde de öyle mi?