hll_clm femme sayfa guvenilir sorularinizi da yanitliyor ebru hanim. Ben kaset olani tercih ettim kullanmaya da devam ediyorum
femme ParildayanYildiz bakalım bende 2 aydır denedım ama olmadı 3 gün sonra adet olucam . bu sabah test yaptım koca bi tek cizgiydi birde ovulasyon deneyecegım umarım rabbim hayırlısını nasip eder
ParildayanYildiz femme seni çok iyi anlıyorum canım 1 buçuk yıl hep o tek çizgiyi gördüm tam oldu dedim yine nasip olmadı inşaAllah bu testler uğurlu gelir sana canım bende de 10 tane kaldı yine denicem onlarla bende
sayre Canım sayfa güvenilir ve hızlı gönderim yapıyor ben strip olanı almıştım ince bir yapısı vardı. Gayet güzeldi ve aşırı hassas çok beğendim 💕
femme Sevensevilen hll_clm sayre hepinize cok teşekkür ederim peki sizler yumurtalama masajıda yaptınzmı kızlar cok soru sordum sizlere ama varmı bilgisi olan
Sevensevilen femme ben aklıma geldikçe yaptım ama siz yapın . Benim süreç biraz uzadığı için bıktım o yüzden masajlara çok dikkat etmedim . Rahim filmi sonrası ovulasyon testi ile oldu benim
Nsy femme ben whatsapp tan sipariş verdim daha hızlı olması için çünkü instagram mesajlarına sırayla dönüş yapıyorlar o da biraz zaman alabiliyor. Herhangi bir masaj yapmadım bu arada
femme Sevensevilen bende şimdi adetın 2 3 günü randevu alayım dedim ama bayram sonrasında 5 mayıstan itibaren başlıyor devlet hastanesi herzamankı gıbı aynı :D
Beceriklianne femme cnm ebru ablanin testleri eczaneye göre daha uygun eşime sordurdum ben . Kaset tesr bence daha kullanısli yaninada yaptığın günün ve saatini yazarsın ..senin içinde kolay olur böylelikle. Rabb’im isteyen herkese nasip etsin ins