ipek9 Selam anneleer doğumdan sonra dağıtmak için hediyelik yaptırdınız mı nasıl Bi hediyelik yaptırdınız bende kararsız kaldımmm paylaşın fikir olsun 😇😇
Ozlemyvz ipek9 https://ty.gl/q0j1xr449k ben bu sukulentlerden aldım bugün gelecek saksılarım üzerine de etiket yaptırdım başka yerden fikir olsun🌸
durumomsss ipek9 miskokulumasallar instagram sayfasından unicorn kokulutaş magnet yaptırdım henüz gelmedi ama sayfadaki görseller çok hoş.
Pyrz_07 ipek9 çikolata yaptırıcam ekstra oda kokusu yapcam örneği kendim buldum malzemelerini aldım bayramdan sonra yapmaya başlıcam
Busramzcgl Ben elifmisskokulutas sayfasında magnrt yaptırdım, masalevent_ sayfasında kolonya bebeğimin adı Ahmet Mirza her ikisi de paylaşmıştı bakabilirsiniz
Busramzcgl ipek9 evet taziyeleri vardı sanırım ama kokulu taş yapan başka sayfa varsa bakın derin benimkiler çok güzel kocaman görüdüğünden daha da büyüktü
Gzmnrayd ipek9 cikolata atölyesi sitesinden metal kutuda cikolata ve 25 tane acacak yaptrdim henüz gelmedi(.Instagramdan siparis verecektm cogu iismleri yapistrma yapiomus .direk baski yapmiomus.dagitilinca herkes yapiskanini cikarir hatiranin bir anlami kalmaz. )
Fkurt ipek9 ben mumluk yaptırdım Instagram’da nikahsekeribaycan diye bı yerden hem uygundu hem çeşitleri vardi