Morkelebek26 Beyza-M inşAllahhh balım ya seninde ilk mi 😊 benm ilk olduğu için heyecan endişe korku sevinç hepsi karmaşık 🤭🤭🤭
Beyza-M Morkelebek26 yok canım malesef 🥺 ikinci gebeliğim. İlkini kaybettim kalbi durdu. Ekim’de kürtaj oldum malesef. Kan pihtilasmam varmış bilmiyordum. Şimdi iğne kullanıcam inşallah 9 ay boyunca Rabbim nasip etsin 🤲 evet heyecanlıyım ama daha çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Diğerini bile daha atlatamadım her konusu geçtiğinde ağlıyorum. 2 hafta içinde doğumum olacaktı yavrum yaşasaydi. Bı yandan buruğum bunda da aynı şeyler olsun istemiyorum korkuyorum ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum . Dua et canim nolur sabah kan vericem güzel bir artış olsun 🤲
Aysgl1305 Tugbakaraer merhabaaa bende sizdenim 5 haftalık hamileyim. Kesem gözüktü hcg 7642 her şey normal dediler çok şükür:))
Morkelebek26 Beyza-M ALLAHım kimseye evlat acısı yaşatmasın ya 😢😢 şuan kötü oldum inşAllahhh güzel artış artışları olur sağsağlim kucağımıza alırız şu mübarek aylarda 🤲🤲🤲 RABBİM bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşAllahhh burda sağsağlim doğdu müjdeside vermemiz nasip olur 🤲🤲
Aysgl1305 Beyza-M önce sakin olun lütfen her şeyin olumlu olacağına inanın aynı sorunu çok yakından tanıdığım biri yaşadı evet zor bir süreç ama atlattı ve çocuğu 10 yaşına geldi
NurEmree Beyza-M iyi düşün bitanem iyi olsun 😢 sağ sağlim sağlıkla kucağına alırsın o güzel günler nasip olur inşallah ❤️ Sabah sonucunu mutlaka yaz eminim ki guzelll çıkacak 😇😇😇
Beyza-M Morkelebek26 aminm canım inşallah güzel haberlerle takipte kalalım 🥰🌸 her şeyin hayirlisi sagliklisi
Rufina Tugbakaraer saglikli kucagina alirsin InsAllah. Ben de 3-4 haftalik hamileyim, bu gun hematom oldugu soyledi doktor. Dusuk riski var dedi, cok korkuyorum
Tugbakaraer Rufina çok geçmiş olsun rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin sağlıkla kavuş bebeğine inşallah 🙏
Zahide94 Sehrbnon12 Çok şükür keseyi gördük canım çok sağol ama kalp sesi için iki hafta bekleyeceğiz. Kan sulandırıcı iğne yapmamı istedi karından böyle bir şey duydunuz mu hiç.
Sehrbnon12 Zahide94 oksapar mı yoksa baska bi igne mi ben coraspirin hapını kullanıyorum oda kan sulandırıcı
Beyza-M m060918 sağ ol canım meleğim oldu bir tane 🌸 kuzum kayıptan sonra doktorum yaptırdı. 3kayip anne psikolojisi kaldırmıyor durumunuz varsa yaptıralım dedi. Yaptırdık bizde ve sonuç pıhtılaşma çıktı. Her gün kan sulandırıcı hap kullanıyorum. Hamile kalır kalmaz yanıma gel iğneye basliycaz dedi vakit kaybetme şansım yok malesef.
Nazendehanim m060918 6+1 canım , kese kontrolü için gitmiştik aslında doktor bayramdan sonra kalp atışı için cagiricam erken demişti ama oluşmuş . Yine de erken kalp atışı için 6. Haftaları baz alıp kendinize stres yapmayın 🌸
Nazendehanim m060918 betayi sadece adetim gecikince baktım , bir daha baktirmadim doktor da istemedi . Zaten kimyasal gebelik haricinde beta normal artiyormus e keseyi gördük kimyasal değil boş gebelik ya da normal gebelik o da zamanla belli oluyor