htccsknr pınar hanımın daha önce normal doğumla ilgili bir sorun yaşadığını duymuştum arkadaşımdan bir hastasında, sanırım biraz korku oluştu ya da işine gelmiyor. 34 hafta olucaz çarşamba günü, gittiğimizde 32 haftalıktı normalde gelişimi hep ilerde derlerdi en az 10 gün ama bu sefer 5 gün geriden dedi, bazen onlarda da duraksama olabiliyor neyse bu seni korkutmasın ama tahmin ettiğin gibi gerçekten iki ayağı da kasıklarında tekmeleri bu yüzden çok canını yakıyor, bir de hala doğum kanalına girmemiş 35 e kadar girmezse sezeryan tarihi vericem dedi direk. Ha bir de kafası önden gidiyormuş ama eşimin ailesinde herkeste öyleymiş hepsi normal doğurdu, pınar hanım bu yüzden de normal doğum olmaz büyük ihtimal dedi🤦♀️ çok sinir bozucuydu gerçekten.. Hiç içimize sinmedi o yüzden İzzet hoca ya gidelim dedik beni en iyi tanıyan o şuanda, doğum yaptırsa keşke de ona yapsam derim hep zaten, bakalım yarın inşallah güzel haberler verir. İzzet hocanın da bağlantısıyla ya cengiz ya da Cem beye giderim bende sanırım artık bu kadar sezeryan bağımlısı olmamalı bir Dr bence…🤦♀️ Benim de hem sol hem sağda var ama sol daha baskın gece hiç basamıyorum gündüz bildiğin çoğunlukla topallıyorum, yarın bunun için fizik tedaviyle de görüşeceğiz tanıdığımız bir fizyoterapist var gelibolu da yeni açıldı duymuşsunuzdur belki, düşünürseniz durumdan haberdar ederim🌼