Kızlar hemen yazmak isterdim ama bebisimle uğraşmaktan anca vakit bulabildim şuan yanımda uyuyor 😇 bugün 18.gunumuz bı gece dışarda eşimle gezdim gezdim yedim içtim 12 de eve geldim tam kapıdan içeri girdim suyum geldi sıcak bir şeydi ben altıma yaptım sandım hatta çok utandım eşimden😄 guslü felan ciddiye almadım aradan yarım saat geçti hiç durmadan geliyor dedim bu su çünkü sürekli idrarın gelemez aldık çantaları çıktık yola hala suyum geliyor hastaneye geldim tamamen boşaldı bacaklarıma 😄 gittiğimde acilmam yoktu o yüzden sezeryana aldilar sancı cikmiyodu nst de o yüzden normalle uğraşmak istemedim ben istedim sezeryana girmeyi özel olduğu için kabul ettiler zaten neyse panik yaptım tabi amelyat sonuçta uyuşturma dan sondayi taktılar doğuma girmeden acımadı sadece yandı biraz yani öyle abartildigi gibi değildi bence yada herkesin acı eşiği farklı tabi ama benim acımadı neyse doğuma girdim amelyathane çok soğuk çok üşüyodum anestezi doktoru geldi konustruo güldürüyor kafamı dağıtmaya calisyor konusrken bı anda belimden vurdu iğneyi hiç hissetmedim bile okadar hafif bir şeydi yatırdılar beni bi anda bacaklarımdan yukarı sıcaklık oluştu bı korku bastı beni 😄 bacaklarımı artık hissetmiyordum doktor geldi elimi tuttu hemen biticek dedi biyandan amelyata başlamış tabi benim cidden haberim yok bı yandan yanımdaki kız konustruo beni uyumam için ağrım olduğunda müdahale etsin diye çok şükür birşey olmadı doktor geldikten 10 dk sonra bebeğim çıktı o an çıkarken çok miğde bulantisi oldu aşırı kötü oldum sonra hemşire iğne yaptı uyuklar gibi oldum ama uyumadım sonra kuzumu gösterdiler inanın bütün herşey geçiyor herşeyi unutuyorsunuz benim tek sıkıntım çok fazla üşüdüm çok kansizligin vardı sanırım o yüzden çünkü amelytattan çıktım yarım saat oldu hala titriyorum herkes beni ısıtmaya calisyor okadar üşüdüm bebeğimi babasına gönderdiler 15 dk sonra ben çıktım sahurda dogurdum 7 Nisan 3 31 de çok şükür kızım şimdi yanımda rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın seseryansa korkan annelere söylüyorum ben çok panik bı insanım inanın hemen geçiyor okadar abarttiklari gibi hicbisey yok sadece sezeryandan sonra bir hafta ağrıların acıların oluyor gulemiyorsun oksuremiyosun karnın çok acıyor ama tam 1 hafta sonra normal hayatına dönüyorsun çok şükür şimdiden hepinize hayırlı olsun🥰