duyguuudmr Zerenn çok erken canım o şişkinliktir, benim 5.ayda patladı gitti şimdi 8.aydayız hergün büyüyor tutamıyorum 😂
Demet2323 Zerenn evet benimde o zman baya şişmişti ama şuan 22 haftalık sertleşmiş büyüyor işte ama çevremdeki Lee hiç ikiz olduğu belli olmuyor diyor karnın küçükmus ama ben ilk kiximda hamileyken doğuma giderken karnımin şimdiki haliydi 😏
twinboymama Zerenn geçen hafta başladı 18. haftada. tutamıyorum yaw büyümesin daha yolumuz uzun büyürdü ilerde. ağırlaştığımı da ilk pazar günü hissettim🥲 o da koydu biraz jsjdkdf
Twinmommm Zerenn Normal valla benim 8- 10 hastalıkken gayet belliydi karnım şuan 19 haftalık olduk baya baya belli 😅
Zerenn duyguuudmr valla ben de emin olamadım işte bir danışayım dedim. ilk hamileliğim bir de 😁 ama küçük bir topçuk gibi duruyo göbeğim 😂 büyüsünler annesi yeter ki sağlıklı olsunlar 🙏🥰
ilknurrerdemm duyguuudmr bu yorumda kendimi gördüm daha ne kadar büyür ki diyorum ve büyümeye devam ediyor 🙈 35+2 haftalığız
Zerenn Demet2323 Demet2323 o zaman aşırı büyümeyecek sizinki sanırım doğum zamanı. Ben patlamak üzere olan bir ayıcık gibi giderim doğuma muhtemelen 😁
Nur-01-35 Demet2323 bende 29 haftalık oldum .banada diyorlar ki 29 hafta gibi hic durmuyor ne bir de ikiz mi sanki 15 haftalık gibisin diyorlar 🤔😣
Zerenn twinboymama Allah kolaylık versin 😊 doktor da bana 20. Haftaya kadar normal bir gebelik gibi ilerler dedi sonrasında farketmeye başlar dedi. Sizin ki gayet uyumlu aslında 🙏😊
Fg1989 Benimde bazen geriliyo bazen normal göbek gibi oluyor 22+1 iz bu arada bende ikiz oğlan annesiyim
Eylul10 13+4 olduk gayet belli dışarıdan hamile olduğum gelen giden seviyor karnımı. 9. Haftada falanda çıkmaya başladı. Zayıf birisi olduğum için sanırım erken belli oldu benim
Zerenn Eylul10 ya ne güzel 😍 ben de 10+3üm dar giydigimde baya belli yani. Ama çok sevindim yalnız olmadığıma. Bir an bende mi bir anormallik var diye düşünmeye başlamıştım 😄
Zerenn Ayse_gul11 sanırım diğer annelerin de dediği gibi iç karın darlığı veya genisligiyle ilgili sanırım. Aman daha iyi çatlak derdiniz olmaz inşallah 🙏🥰
Eylul10 Zerenn herkesin hamileliği farklı geçiyor. Tadını çıkarmaya bakalım 💕 Tek korktuğun erken büyüğü için çatlaklarının oluşması
Basak-88 28 den sonra bi anda büyüdü benim … 28. Haftama kadar kimse hamile olduğuma inanmıyordu.. kilo da 28 den sonra almaya başladım 16 kilo aldım 33 haftalık ikiz gebelik
Fkug Basak-88 ya ne güzel bende 29 haftalık tek yumurta ikizlerimi bekliyorum karnım top gibi cıktı kendim hiç kilo almadım belime agırlık bindi baya zorluyor beni 52 ydim 58 lerdeyim