Srfe Kaçncı haftadan kullanmaya başladınız acaba bulantı ilaclarını 6 haftalığım doktor verdi ama tereddüt ediyorum
Taricat Srfe prilam gebelere özel gebelikte kullanılan bir bulantı hapı canım hiç tereddüt etmene gerek yok doktorun vermiş zaten doktoruna güven . Umarım işe yarar bulantılarına iyi gelir 🌸
Edabykl Srfe 5 haftalikken basladim 5.ayima girdim hala kullaniyorum geçen 2 gun icmedim bırakayım dedim yavas yavas ama sonuç hüsran yine kustum ve yuzumdeki tum damarlar catladi kusarken yuzum benek benek çil gibi oldu 🙈
Feridece28 Srfe 18. Haftamdayım 6 haftalık olduğumdan beri kullanıyorum zararından com yararını gördüm
Eda0927 Srfe ben de 6 haftalıkken başladım, 3 ay sonunda azaldığı için kendiliğimden bıraktım. Uyku yaptığı için yatmadan önce 2 tane kullan demişti doktorum.
S1907 Srfe 5.haftada başladm bu ilacı zaten sadce gebeler kullanıyor merk etme,ya bu ilacı içicksn yda dayanırım diyosan içmeyip bulantya devam yni başka çaren yok
zamloss123 Srfe hiç tereddüt etme tamamen hamileler için üretilmiş Bi ilaç ben 34 haftadayım hala içiyorum
Ozge806 Srfe ben de 6. Haftada başladım. Her gün içiyorum yoksa duramıyorum kusmaktan içim dışıma çıkıyor. 13. Haftadayız