annesinin_beybisi kızlar boğazlarım çok acıyor hasta oluyorum sanırım boğaz ağrısına en iyi ne gelir ? bayram öncesi hasta olmasam iyiydi😐
kahvesever__ annesinin_beybisi nane limon iç canım iyi oluyor birde gün içinde manşetli şeker ye ben çok faydasını görmüştüm
Canpolat annesinin_beybisi birkaç gün önce oturduğum ilçede toz rüzgarı oldu resmen o Günden beri boğazım gıdıklanıp hapşırmaktan çocuğu çıkaracam artık 😀 genzim de gündüz akıyor gece tıkanıyor değişik 😀 naneli bişiyler koyuyorum yastığımın yanına komidine iyi geliyor nane limon iç 21.haftadayız
boze94 annesinin_beybisi Canım imumax sprey birebir boğaz için. Yanmayı acısını kuru öksürüğü kesiyo. Mikrobik bi durum varsa onu da kurutuyo mutlaka bi bak. Pastili de var imumaxın o da etkili.
kahvesever__ annesinin_beybisi naneli şeker yazacaktım 😂 ya oğlum kucamda dayken yazdım dan yanlış olmuş dikkat de etmemişim kusura bakma naneli Şeker canım gün içinde tüket çok iyi geliyor
annesinin_beybisi boze94 bulunduğum yerde bir tane eczane var mutlaka bakıcam canım teskkürler inslalah vardir