annecik12 Arkadaşlar il değişikliğinden dolayı takibimi ve doğumumu yapacak hem normal hem sezeryan doğum yaptırabilecek muayene sırasında oldukça ilgili rahat hissettiren doktor arayışındayım yardımcı olur musunuz ?
Yigitkeriminannesi annecik12 ah ben de doktor arayışındayim özellikle kışlada veya hastane caddesinde olan hastanelerden birinden doktor önerisi istiyorum yakın olması açısından. İlk bebegimde doktorum parkhospital Zehra kuzu idi o kadar memnundum ki şimdi biri ile davalık olduğunu duydum gitmeye korkuyorum başka da sevgide Leyla hocaya gittim yok o kadar ilgisiz ve mesafeli ki gidesim gelmiyor:(
Herding_1433 annecik12 sıtmapınarı emrullah tanrıkuta gidiyorum ben çok memnunum ama haziran ayında türkiyeden gidiyor o olmasaydı kesinlikle park hospital de miray hanım var ona giderdim güleryüzlü bilgili ve fazlsıyla samimi bir doktor
edis22 annecik12 akademi gozde zercan kali. Cok ilgili ve insan yaninda rahat hissediyor. Ayrica malatyanin en guzel konforlu ve temiz hastanesi otel gibi odalari
Emossk Gözde sitmapinari bir tık uygun gözde akademi daha tuzlu ama bekletilmezsiniz ilgililer sonuçta Malatya nin en pahalı özeli 😅
Fk2 annecik12 irfan arslan müjde cok ilgili çok bilgi veriyor muayene süresi çok uzun cok ilgili çokda sıra beklemiyorsun. Yada gözde sıtma pınarı Emrullah hoca ikisi de harika
Damladamla123 Arkadaşlar Malatya’da özelde üçlü tarama ve detaylı ultrason için ne kadar ücret isteniyor
Gzeemmm @annecik12 ben Malatya da gözde sıtmapinari Emrullah Tanrıkut hocaya gidiyor um gebelik öncesinde de gidiyor dum bana göre gayet anlayışlı bilgili ve güler yüzlü odasından hep kafam rahat bir şekilde ayrılıyor um ve verdiği ilaçlar genelde özel SGK karşılamadığı ilaçlar oluyor ama faydasını hep gördüm.
Gzeemmm @Kkubbra sadece gözde sıtmapinari ni biliyor um net olarak 4.500 TL sezeryan ücreti geçenlerde bir tanıdıktan duydum kışla caddesi sevgi hastanesinde Leyla hoca diye bir dr varmış onu da ücreti 3.800 TL mis ama sevgi hastanesi dediğim gibi sadece kulaktan duyma olarak biliyorum
Minik13 Uzun süre araştırdığım bir doktor vardı geçenlerde gözde hastanesine geçti çok tatlı bir doktor. Doğumu onunla gerçekleştirmeyi planlıyorum umarım her şey güzel olur. Adı Miray Sekkin Eser instagram hesabı da var bakabilirsiniz .
Gzeemmm @"Herding_1433 Dr unuz o fiyatı belirlemiş olabilir ben Emrullah beyin takipli hastasıyım kendisi bana 4500 TL dedi
Herding_1433 Gzeemmm sağlık çalışanı filanmısınız yani neden 4500 bize hiçbir şekilde indirim yapılmadığı söylendi sadece sağlık çalışanlarına özel indirim oluyor dedi hem emrullah bey hem muhasebedekiler
Gzeemmm @Herding_1433 Emrullah hocanın gittiğini bilmiyordum üzüldüm kendisi benim nazarımda gayet iyi bir doktor Temelli mi gidecekmiş bilginiz var mı