Ayseee01 Hamile olanlar çilek ellerse çocuk lekeli olurmus 🤣🤣🤣 sizde duydunuz mu böyle bir batıl inanç 🤣
Sinemmmmm58 Ayseee01 kizimin bacaginda var 🤣 ondada cilek asigiydim simdide oyleyim 🤣 ensesinde de gulu var
Gulsurmeli Ayseee01 Çilek bahçesine gidip kova kova çilek topladım gebeliğimde ve yedim birşey olmadı kızımda saçma ya bence 🤷🏻♀️
CansuDRY Ayseee01 Bu söylenenler gerçek olsa dünyaya sağlıklı bebek gelmezdi. Batıllara bakarsak attığımız her adımın sonu b.ktan bir yere çıkıyor.
Sinemmmmm58 Ayseee01 ama gor cok tatli.duruyo 🤣 ilk dogdugu zamanlar daha belirgindi.simdi 2 yasina girecek az az geciyor gibi
Ayseee01 Sinemmmmm58 yaaa🥰🥰 masallah ya yedim de yüzüme yada başka yere degdim mi hatirlamiyorum jasil yicez peki bu çileği hiç ellemeden🥰🤣
Ayseee01 CansuDRY bende inanmıyorum ama ne yapacaksın işte cnm yoksa gidip tarlasından topladım yedim birde o kadar
kahvesever__ CansuDRY aynen çok doğru söylediniz aman çilek yeme aman dondurma yeme aman ciğer yeme aman cips yeme aman kola içme hepsini de yedim Allah’a şükürler olsun hiç birşey olmadığı 10 günlük bir oğlum var şuan 😂
cileklicookie Ayseee01 her gün bi kase yemeye devam 🤭🤭 doğunca görcez artık hos ilk kizimda da son 2 ayimda cok yemisti m
Karelinannesi Ayseee01 Allah nasip ederse doğum yaptığım zaman ilk işim post açmak olacak bu konuyla ilgili 🥳 et ciğer çilek ayva özellikle bunları çok yedim ete falan defalarca dokundum. Ben inanmıyorum ama yinede post açacağım 😅😅
Ayseee01 kahvesever__ oyy masallah darısı bize insallah valla bende yedim cips kola hamburger ayva çiçek et 🤣 🙏