hll_clm Canlarim oncelikle hepinizin kadir gecesi mubarek olsun. Bu guzel ve ozel gunde birbirimize dua edelim istedim. Benimle birlikte isteyen ve bekleyen herkese rabbim bayram sevinci yasatsin insallah. Dualarda bulusalim insallah 🤲
Biroglanannesiii hll_clm Rabbim çocuğu olmayan herkese nasip eylesin gerçekten isteyen anne baba olacak hayırlı evlat büyütecek kişilere nasip eylesin inşallah sana da nasip eyler 🙏
Angells12 hll_clm Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Bizlere de inşallah kolay doğumlar nasip eylesin benim de 10 günüm kaldı kısmetse🤰🏻inşallah kolay bir doğum olur hepimizin kızlar 🤲🏻🌸💖
symatk hll_clm amin amin amin 🤲🏻 Rabb’im sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin 🤲🏻 kucağımızı boş bırakmasın
hll_clm Angells12 amin kuzum sen gebeymissin gebelerin duasi kabul derler. Rabbim hayirli ve kolay dogumlar nasip insallah sana da 🤲 benim de reglime 3 4 gun kaldi insalalh bayram sevinci yasarim sizlerinde duasi ile
Angells12 hll_clm Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin canım tez zamanda güzel haberlerle inşallah 🌸🌸
hll_clm symatk amin kuzum dualarimizla insllah hepimize saglikli ve hayirli mubarek gun yuzu suyu hurmetine 🤲
Zeynepct hll_clm Hepimizin kadir gecesi mubarek olsun. İsteyen bekleyen herkese rabbim bayram sevinci yaşatsın inşallah . Bizim bayram sevinci yine başka zamana kaldı 🥺 negatif Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekler bizede nasip eylesin. 🤲🏼
gozgozanne hll_clm kandilimiz mübarek olsun. Allab bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 bebek isteyenlere bekleyenlere tedavi olanlara en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🙏hepinize hayırlı kandiller canlar
Ikinciyeanne @hll_clm Rabbim hayırlısıyla ve kolaylikla isteyen hqk eden herkesi evlat sahibi eylesin bizim gibi gebelerede sag salim saglikli bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah