SC290606 Gamzelit regli kaç gün gecikti ? Bir kaç gün bekleyin acele etmeyin sonra kan verin ilk iki gebeligimde böyle silik çıktı hemen kan vermedim bekledim üçüncü oldu kan verdim yüksek çıktı muayene ye gittim birkaç gün sonra kanda yükseldi ama bebek görünmedi kimyasal gebelik oldu ortalama üç ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 33+5haftalik hamileyim lütfen sitres yapmayın rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Taricat Gamzelit dikaktli bakınca görünüyor canım çok yeni bir gebelik olabilir, veya negatif de olabilir umutlandirmak istemiyorum 🤦🏻♀️ Bence kan ver sen mutlaka , bizi de haberdar etmeyi unutma 🌸☺️
Gamzelit Papatya_cekirdek kan veremem şuan çünkü bugün çarşamba sağlık ocağı salı ve perşembe aliyor kanı, bide acil kısmı da 5 ’ten önce gidince polikliniğe sevk ediyor direk o yüzden şuan beklemem lazım 🤦♀️🌼
Gamzelit SC290606 yaa çok üzücü bir durum😢🙏 adetim geçmedi henüz 4 veya 5 gün var regl olmama ama ben bu ay ovulasyon kullandığım için biraz şüphelerim de vardı o sebeple yaptım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin size de İnşAllahh🙏🌼
Pembeperi Gamzelit kan testi daha güvenilir sonuç veriyor, bir de önümüzdeki 2-3 gün tekrar yapım testi gitgide koyulaşması gerekiyor çizginin, bu haliyle sonuç belli değil
SC290606 Gamzelit anladım cnm bekle dediğim gibi beklemek zor oluyor biliyorum ama sabırlı ol sabrın sonu selamet e ulaşsın inşallah ayrıca çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Pembeperi Bir de adete 5 gün kala yapmışsınız testi bu da yumurtlama gününden 1 hafta sonrası demektir, acele etmeyin bırakın yumurta bi döllesin stres bu süreci olumsuz etkiliyor Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Sevda-123 Bu testlerden iki ay yaptım ikisinde de bundan biraz daha belirgin çizgi çıkmıştı ama maalesef değildim. İnşallah sizin ki vardır🙏