cigdem4154 Tecrübeli anneler yarın alışverişe çıkıcaz ve hiiç bir bilgim yok kızım olcak neyden ne kadar kaç aylık almalıyım elinde liste olan ve ya ney ne kadar kullanılıyor lazım oluyor size zahmet biraz bilgilendirir misiniz 🙂
Yesim619 cigdem4154 bolbol çıtçıtlı atlet al 0-6 ay Patikli alt,patiksiz alt,ağız mendili,bebek havlusu,bebe önlüğü,bebe çorabı, külotlu çorap,ateş ölçer,tırnak makası,pişik kremi, nemlendirici losyon Alt-üst takım 6-9 ay alabilir sin
balkopugu2701 cigdem4154 ağız mendillerini tredyoldan almanı öneririm canım mesela e bebekte 5li 30 35 tl gibi bişeydi en son baktığımda trendyolda 10lusu 20 tl
TospilikVeAnnesi cigdem4154 Merhaba zibinlari yenidogan 3 4 tane zarf şeklinde olan (giydirmesi daha kolay oluyor) Normal zıbın 5 6 tane Eldiven 5 tane çabuk kirleniyor Pamuklu mendil 1 paket yeterli Havlu Muslin örtü (kundak yapmak için kullanmıştım, çarşaf niyetine ve banyodan ciktiktwn sonra once musline sarip sonra havluyla kurulamistim vs..) Hastane çıkışı Alt üst takımlar Islak mendil Pişik kremi Ateş ölçer Tarak Tırnak makası Şampuan Kare pamuk (poposunu temizlemek için, yüzünü vs) Pike Battaniye Alt açma örtüsü tek kullanimlik olanlardan Kabak lifi Anne sütü saklama poşeti Emzirme sütyeni veya atlet Anne bebek bakım çantası Depend Pijama takımı Göğüs pedi
TugceArslan cigdem4154 Biraz çocuğa göre değişiyor. İlk kızım zayıftı. Hastane çıkışlarını 1 aydan fazla giydi. 0-3 aylık setleri 4. Aya kadar kullandık. Ama ikinci bebeğim biraz daha toplu olacak gibi. Cinsiyeti de erkek olduğu için herkes 0-3 aylık setleri 2 aydan fazla kullanamazsın diyor. Tecrübeli anne olmama rağmen ikinci çocuğumda ben de kararsız kaldım.
Aslihan90 Bayadır takip ettiğim bir üründü indirime girmesini bekliyordum hep ve sonunda indirime girince hemen kaptım ve çok çok beğendim ayrıca yanında ağız mendili hediye göndermişler ayrıca teşekkür ederim bunun için rengi aynı görseldeki gibi dokusu yumuşacık büyüklüğü çok ideal paketlenmesi de çok güzel ve hızlı kargo