Cananyildiz Oz_38nur ben tatil bölgesindeyim denize girmeyi düşünüyorum havuzu doktoru soracağım. Herhangi bir tehlike yoksa öneriyolar zaten bende 25 26 olacağım haziran sonu
ozgetoozge Oz_38nur suan 14 haftalik 20 haftalikken gidicem bende doktoruma henüz sormadim ama problem olmayacagini düşünüyorum 🍀
Deletedmom7373700 Oz_38nur 6. Aya falan girince gitmeyi düşünüyorum bende doktorum izin verirse seyehat için. Havuz genelde enfeksiyon riski taşıyor. Normal şartlarda bile pek iyi değil bence. Ama denize girmekten bişey olmaz
Oz_38nur Cananyildiz bende konuştum havuz hijyen bakımından çok dikkat etmemi söyledi. Deniz daha iyiymiş 15 haftadayım gidicem bende
Cananyildiz Oz_38nur bende 1 kereye mahsus havuza girmeyi düşünüyorum eve gelince sirkeli suyla yıkarım hemen
OksijenliSu Oz_38nur Ben ilk hamilelikte gitmiştim. 30 haftalıktım. Çok iyi gelmişti. 😊 Ama girdiğiniz denizin temiz olmasını dikkat edin.
Hulus Benim doktorum izin verdi herhangi bir sorun olmayacağını söyledi yüzme zaten cok iyi geliyor o yüzden biz yaz için tatil planladik
Oz_38nur Hulus Bende gittim geldim bayram tatilinde şükür bi sıkıntı yok havuza da girdim ama hijyen bakımından çok dikkat ederek
Pelinakcn Oz_38nur ben salı günü gidicem kısmetse, 21.haftaya giriyorum. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten doktorum da öyle dedi