Melinapasa Gamzekcbyk müşteri sizi buluyor aslında siz fotoğraf paylaştıkça size yazıyorlar sipariş alıyorsunuz bi kaç hafta içinde düzenli
Dilara9406 Melinapasa bisey sorucam simdi urunleri bizim alip satmamiz mi gerekiyor yoksa sadece hesap uzerinden sipariş alip iletiyomuyuz
Melinapasa Dilara9406 sadece sipriş alıp Tuğçe hanıma iletiyorsunuz herseyı Tuğçe hanım kendi hazırlıyor kargoluyor
Dilara9406 Melinapasa bilgi aldim tuğçe hanimdan inşallah kazanabilirim cok istiyorum becerebilirsem cok guzel olucak cokta tedirginim olmassa diye
Dilara9406 Hayal95 instegram uzerinden watsap numarasini aldım yazdim canim saolsun bilgi verdi inşallah kazanabilirim
Melinapasa Dilara9406 ay kazanamayacak bişey yokki bı devırde gerçekten havadan gelen para oluyor sadece instgramda güzel paylasım yapmak sürekli paylasım yapmak lazım müşteri kendi geliyor ürünler coook guzell
Hayal95 Melinapasa Kendi sayfamızda mi paylasacaz yoksam onların adıyla mi yeni bir Instagram sayfasıyla mi
Hayal95 Melinapasa Hani takipçi sayısı falan önemli mi çok soru sordum da ama bu işe gonulluyum tam olarak nasıl onu anlayamadim
Dilara9406 Melinapasa evet urunler cok güzel harika onemli olan musteri tutabilmek sizin hesabinizin adini ogrenebilirmiyim mumkunse
merve1650 Melinapasa merhaba bende gruba katıldım hala aynı kazanıyormusunuz acaba bu işe devam ediyormusunuz😍