Herkese selam… dün sabah itibariyle 2. Oğlumu kucagıma aldım… ilkide sezeryan oldugum ıcın bunada o şekilde karar verildi… tek fark ilkini özel hastanede Bunu da devlette yapmış olmam… 26 nisan sabahı 7 de yatışım yapıldı.. genel ameliyat öncesi rutin şeyler… kan nst.. 38+ 4 olmuştuk zaten… tek istediğim sondamın uyuşma sonrası takılmasıydı.. şansıma oda doktorum kabul etti sağolsun… normalde devlette terslik çok yaparlar bu konuda… an itibariyle anestesi geldi hiç acımıyor emin olabilirsınız spinal oldum.. tek olay kendınizi serbest bırakıp derin nefes almanız… uyuşma sonrası hemen sondamı taktılar eller kollar hissediliyor acı yok sadece… 15 dk olmadan oğlum çıktı☺️☺️☺️ Onun sesi zaten beni benden aldı.. çıkış aşamasında miğdem bulandı ama kusmadım… 3 kilo 700 gram doğdu adı egehan ❤️ Yarım saat sonrada benim işim bitti diyebilirim… derlenme odası yazan biyere götürüp yarım saat benim kontrolüm yapıldı… sonrasında odamda ailemleydim.. süt falan gelmiyor hemen ebeler sıktı ama sulu bişi çıkıyor.. ilk doğumundada 4. Gün gelmişti… aklıma gelen herşeyi yazdım umarım uzun olmamıştır… allahım isteyen herkesin kucağına bir melek göndersin kendinize iyi bakın 🥰🥰❤️❤️🌸🌸