Asilprens06 Regl ağrısından biraz daha fazla ağrı giriyor kasıklarıma karnıma ve 15 dakıkada bir filan sabah bulunduğum ilçedeki en yakın hastaneye gittim hemen alttan muayene etti 1 parmak açıklık var dedi doğum ne zamana başlar kızlar takipli olduğum hastanem ilçenin dışında ona göre teyzem var ona gidicem kalıcam ama eğer doğuma daha var ise hemen gitmek istemiyorum? Dayanamayacağım bir ağrım yok regl ağrısından azcık fazla ama 1 parmak açıklık kaç cm açıklkk ediyor önemli bi açıklık mı? Kaö güne doğururum?
Deniz2961 Asilprens06 yani hemende suni ile destekleyip başlayabilirler seninde açılman sancn hemen hızlanabilir bunu kimse tahmn edemez sen her ihtimale karşı git tyzende bkle bnce
miyopmom Asilprens06 bol yuruyus merdiven inip cikma bol squat pilates topunda hareketler ve sicak dus hatta kuvetse sicak suda oturun biraz yaninizda biri var ise sirtiniza masaj yapsin ozellikle alt kismina dogru
Ballisinsen Belli olmaz. Bazilarinin acilmasi erken olur. Bazilari gec olur. Ben 3 cm ile yattim hastaneye sancim yoktu hic. 2 gun hatanede kaldim merdiven ciktim pilates topunda zipladim sonra dogurdum 😄
benimmdunyamm miyopmom Ananas, doğumu tetikleyebilecek bir meyvedir. Ananasın içerisinde bulunan bromelain, rahim boynunu yumuşatmaya ve “olgunlaştırmaya” yardımcı olur. Bu, doğumun başlamasına sebep olan önemli bir aşamadır.