Melisyldzzz Hemen hemen her kadının düşündüğü önemli konulardan biri olan yarına ne yemek yapsam düşüncesi güzel anneler son aylardayım ağırlaştım ne yemek yapacam bilemiyorum artık fikir verin 🥺😂
Deletedmom7373700 Melisyldzzz ben bu dertten kurtulmak için alışverişi topluca yapıp evde ve buzlukta planlar göre yaklasık 10-15 günlük bir yemek listesi yapıyorum kendime sonra sırayla hepsini yapıyorum mis kafa rahat 😂
Mysaa Melisyldzzz hafif seyler yap eşinde yiyorsa meze gibi yanın da meyve felan çok çok kesme biçme olmayan şeyleri terch et yorulma 😀
Diloss_14 Pilav üstü haşlanıp didiklenmiş tavuk Çökertme kebabı Kıymalı patates yemeği Tavuksote Aklıma gelen kolay yemekler 😂
aytangurvanova Bukrem yedi cesit makarna ayarliycan haftanin her gunune ozel😂salcali peynirli soslu baharatli al sana luks menyu😂
aytangurvanova Melisyldzzz eshime soluyorum keshke turk olacagina italyan olsaydin her gun makarna ver kiki cikmaz😂ustune bide pasta la vitta enfesitto derdi 😂
Melisyldzzz Deletedmom7373700 Bi zaman bende öyle yapıyodum kafam rahattı dediğin gibi ama şimdi buzluk da bitti tekrar alış veriş görünüyor😂
Melisyldzzz Mysaa Allah razı olsun eşimden zaten destekcim o yönden adam gıkını çıkarmıyor ne yaparsam yapayım 😂bazen de kahvaltı tarzı katıyorum ama halim yok bu aralar ayaklarım ellerim şişmeye başlayınca bide alev gibi yanıyor
Melisyldzzz Sena_liya bende yapayım bari yarına patlıcan yemeği yapasım var ertesi güne de kuru fasulyeyi yaparım valla bu yemek yapma konusunu düşününce daha çok yoruluyorum yemeğin adı belli olsun gerisi kolay😂
Mrv135 Melisyldzzz Anneme gitmezsek fırın poşetinde baget, patates, havuç karışık bir yemek yapıcam. Yanina da ya tarhana ya da şehriye çorbası yaparım.