Hallegalley Hanımlar hayırlı geceler ben 7+3 hamileyim hiç mide bulantım yok cinsiyeti erkek mi acaba böyle şeyler okudum da🐥
zuleyhasamet-11 Hallegalley Benim miğde bualntım çoktu 13+5 teyım daha yeni yeni geçiyor. Doktorum erkek dedi %80 ihtimalle :)
aslansmommm Hallegalley ben 4 ayda sadece 2-3 kez kustum cinsiyet erkekmiş ama bulantının az olmasının bununla alakası olduğunu sanmıyorum 🤗 hayırlısı olsun inşallah
Mlkysf Hallegalley bende mide bulantısı yaşamadım 2 hafta kadar bisey oldu oda sabahları sadece ama bebeğim kiz 😀
Hallegalley Eslemim34 Hayırlısı olsun ilk hamilelik olunca çok merak ediyor insan 🐥Sizin ne kadarlık oldu🥳
Gul-18 İlk kızımda hiç olmadı ikinci kızımda hergun serum ile durdum hastanede yattim sürekli simdi nasipse oğluma hamileyim hiç midem bulunmadı şükür çok rahatım bence alakası yok
Hallegalley northandmother Allah kolaylık versin ya ben 1 defa kustum sadece çok kötü hissettiriyor lavaboya yetişme adrenali de başka😂
RabiaBozat Hallegalley alakası yok hamileliğimin başlarında deli gibi midem bulandı acıkıyodum ama yiyemiyodum :( ve bebeğim erkek 🤗 kişiden kişiye değişiyor belirtiler..
Hallegalley RabiaBozat ilk hamileliğim her şeyi çok merak ediyorum 😅 Allah sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi önemli değil ❤️