Nazerin 38 haftalığım. Son birkez daha yapıp bir daha doğumdan sonra yapıcam hep yaptırdım. Bir zararı yok
0114 Serap60 tam 9 aylik hamileyim ilk 4 ay dusuk riskim vardi yineede yaptiriyodum bi zarari olmadi sadece gobegime yaptırmadım canim
Elfidam Edasema ciltten cilde degisiyor demek ki. Cunku camsakizi daha sekerli deri alti tabakayi daha cok besliyor 😊
EzgiMazlum Serap60 bn 32 haftalık oldum hala yaptırıyorum bi de arttı gebelikte jiletle kendine yazık edersin
EmelBG Serap60 Ben lazere gidiyordum hamile kaldım yarıda kestim malum ağda yaptırıyorum 29.haftadayım bi sıkıntımda olmadı şükür
BaharCihangir Selenaygur dayanılmayacak bi acı degil tabi kişiden kişiye degişir fakat ben son aldırmamda yanımda pudrada götürdüm ve özel bölgeye bolca döküp o şekilde yaptık agdayı ve agrısının azaldıgını farkettim
SafiyeAktas Serap60 cnm 37haftaligim herzaman da agda yaptim bi skinti olmadi cok sukur jiletle basa cikilmiyor ki 😕
Birsenvergili Serap60 ben ilk günden beri jiletle alıyorum 31 hafta oldum dün ilk defa kendim ağda denedim çok zor jiletten ağdaya geçmek
Oznr Serap60 2 3 ay sonra jileti zaten yapanayacaksin mecbur agda ayrica agdada ayda bur gidersin jilet oyle mi
Ysmnordu Yesimalmila canım ya bende 5 haftalık hamileyim yaptırmak istiyorum ama tedirginim korkuyorum açıkçası sende başlarda yaptirmismiydin