cgnduru Az önce ilişki sonrası lavaboya gittim, alaturka tuvaleti kullandim yikanirken elime kocaman semsert bir şey geldi. Genital bölgenin sağ tarafında sanki böyle yumruk gibi korkup hemen kalktim sanki genislemis gibi degismis gibi hissediyorum o bolgemi.. daha 20 haftalık bebegim olabilirmi orada hissettigim şey neydi anlayamadım ayağa kalkınca hemen gecti o sertlik kayboldu ama korktum açıkçası daha çok erken degilmi
Neslihan_21 cgnduru genital bölgeniz ilişki sonrası şişmiştir büyük ihtimalle. Korkacak bişey yok. Bebek gelipte orda durmaz öyle ☺️
safis_erdemli cgnduru bartolin kisti olabilir bence muayene olun bende o şişliği tuvalette fark etmiştim hızla büyüyo önemsemelisiniz derim.
cgnduru safis_erdemli şimdi baktım canım internetten ne olduğuna evet olabilir batma ağrı ve yok ama ilk kez hamileyken yasadim sasirdim ilk kontrolumde soyleyeyim inşallah önemli bir şey değildir ❤
safis_erdemli cgnduru inşallah önemli bişey değildir🤲🏻 benim bartolin kist vardı alındı ameliyat olmuştum
Asliatas12 safis_erdemli Bende bişey danışabilirmiyim 🙄,32 haftalık hamileyim ilk hamileliğim,rahmin dış kısmında dudak kısmı diyeyim ve sağ tarafta kabarcık gibi bişeyler oluşmuş deri altında ödeme benzetim diyorum ama ödem hemen mi olur,varmı bu durumu yaşıyan acaba
Asliatas12 safis_erdemli dediğiniz kiste baktımda bende yanma batma falan yok ama bı kısım bilgisi benim yaşadığım durumla aynı
Asliatas12 Bende bişey danışabilirmiyim 🙄,32 haftalık hamileyim ilk hamileliğim,rahmin dış kısmında dudak kısmı diyeyim ve sağ tarafta kabarcık gibi bişeyler oluşmuş deri altında ödeme benzetim diyorum ama ödem hemen mi olur,varmı bu durumu yaşıyan acaba
emirem24 Asliatas12 ya bendede aynı bir ay oldu geçmiyor solda şişlik var baya hissediliyor doktor enfeksiyon dan olur dedi ama ilaç kullandım enfeksiyon geçti o kaldı😞
Nurakin077 Asliatas12 canım iç Kısma doğru moeluk varsa ödem bende iki hafta evvel bu şikayet ile doktoruma gittim ödem dedi ve uzun süre ayakta durunca ağrı yapıyor uyuşmuş gibi soğuk kompres falan uygulamamı söyledi
cgnduru Asliatas12 vallahi bende ilk kez görüyorum demekki yaşayan çok varmış bende ilişki sonrası oldu bir anda lavaboda fark ettim hemen kalktim bebekte olamaz tam orada korkuttu beni kactim resmen 2 saat tuvalete gidemedim o neydi diye
SunnyG Yumru hala duruyorsa doktora gidin. Kist ya da enfeksiyon olabilir. Benim de enfeksiyon sebebiyle böyle top gibi şişlik olmuştu bi tarafta.
cgnduru SunnyG benim şuan yok o yumru, dün baya tuvaletteyken elimle hissedebiliyordum ayağa kalkınca sanki iceri doğru gitti anlamadim
cgnduru Ciftcekirdekailem olabilir birçok sebep olabilirmis, benimki öyle arkadasinki gibi nohut tanesi kadar değil birden sanki sert ve yumruk gibiydi 10 mayısta kontrolum o zaman baktiracagim ❤
Nurakin077 Asliatas12 bide ben yürüyüşlere başladım 30 dan sonra oda 30. Haftamdan sonea çıktı bende şey mesela sunandan bakınca vajinaın dudaklarından biri sarkık duruyor oda içten kabarık olan ve bu bayap fark ediliyor doktor direk vajinal varis dedi doğuma az kaldı umarım geçer bend eniyle şeylerde hemen korkarım ağlarım derdimi bile anlatamam çok saçma geliyor kuşağa belki ama böyle hassas şeyler beni korkutur Allah hepimize sağlık sıhhat versin ana olmak hiç kolay değilmiş