Nurcannnnnn Korkulan oldu tuvaletimi yaparken suyum geldi ama anlıyorsunuz kızlar korkmanıza gerek yok duanızı beklıyorum 🥰🥰🥰🥰
Nurcannnnnn 1122334455 hafif sıcak cok az kamkı geldı ılk suyum idrar yaparkrnkı gıbı degıl farklı bı hıs anlıyorsun canım hiç korkma 🥰🥰
1122334455 Nurcannnnnn bilemiyorum ki benimde sancılarım var ama gerçek mi yalancı mi anlayamadım 🤔 Perşembe günü doğum var kısmetse bakalım
kuzeymomsss Nurcannnnnn ay en korktuğum şey, erken doğum riskim var doğumuma allahın izniyle 2 gün kaldı cuma gideceğim inşallah. Ama doktorum her an gelebilir, suyun nişanın gelirse gel demişti. Ya anlamazsam ya tuvalette gelirse diye aklım çıkıyor 🤦🏼♀️
Nurcannnnnn kuzeymomsss anlasılıyor hıc korkmayın idrardan cok farklı bi hissi var Allah sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın 🤲🏻🤲🏻
anne_4 Bu suyun gelmesi var ya bambaşka bir şey.anlamiyacak değil harkes ayırt edebilir yani idrarla.simsicak baska birşey oluyor ve durduramaz insan hani idrar yaparken bazen kendinizi sıkınca durdurabilirsiniz ya su öyle değil işte.ayy şuan son doğumda suyunun geldiğini hatırladım😇😇😇duygulandım hatta.saglikla kucağınıza almanızı dilerim Allah bir nefeste kurtarsın ikinizide.doya doya içinize çekin cennet kokusunu ve benim yerime de öpün bebişinizi❤️❤️❤️
kucukcivcivim Nurcannnnnn gözünüz aydın, benim de perşembe suniyle doğum olacak inşallah… bizim kız da son dakika golü atsa diye bekliyorum:)
Nurcannnnnn kucukcivcivim İnsAllah atar valla hıc umudum yoktu şok oldum 🤣umudunuzu kaybetmeyın sımdıden bızle oynuyorlar 🥰🥰
kucukcivcivim Nurcannnnnn ay az önce ben de tuvalette pıhtı gördüm hafif sancım da var :’) bizim kız gaza mı geldi mübarek 😄 ama tam emin olamadım bir parça pıhtı gibi bir şey, umarım nişandır. Size kolay, rahat, güzel doğumlar diliyorum 🙏🏻🥰
Nurcannnnnn kucukcivcivim InsAllah mişan flandr suni sancıyla ugrasmadan kendı sancınla olur cok tesekkurler 🥰🥰🤲🏻🤲🏻