annelikyolculugu2875 Kızlarr 36+5 olduk ve ben +20 kg ile devamke🤭🤷🏻♀️🤦🏻♀️ Daha once doğum yapmıs annişlerden cevap beklıyorum, soru başlıkta🤰🏻 Doğum sonrası ne kadar sürede gider? Doğumda ne kdr gitti?😢
Yigitinannesi_ annelikyolculugu2875 ilk oğlumda 8 kilo aldm toplam oda doğumdan 1 hafta sonra gitti 2. Ye hamileym 6 aylik olcz 1 2 kılo aldm bklm son aylar ne kadar alicm 😂
busra_arass annelikyolculugu2875 37+4 olduk bugün 20 kilo aldım inşallah doğumdan sonra kısa sürede veririm ☺️☺️
annelikyolculugu2875 Deletedmom_7156 ayyy nasıl olduu özel diyet spor faln mı uyguladınz ? Emzirdikce de gidiyor dıyolr:)))
Zynp44 Deletedmom_7156 doğumdan sonra kilo vermek için tavsiyeleriniz neler? Mesela ekmek yeme tatlı yeme gibi ? İhtiyacımız baya olacak söylediklerinize 😂
annelikyolculugu2875 Yigitinannesi_ kız 8 kilo ne masallah😂 ben hamile oldgumu duydugum an 8 kilo otomatik yüklendi😂😂😂
Zynp44 annelikyolculugu2875 67 ile başlayan yolculuğumuz Perşembe sabah 8.30 da 84 kilo ile son bulacak inşallah 🙏 🥲 17 kilo bilmiyorum nasıl verilecek 🥲😞
Deletedmom_7156 Zynp44 ben hiç birşey yapmadım doğumdan 15 gün sonra 11 kilo gitmişti bebeğim hiç durmadı için bi yandan bebeğime yetişim bi yandan evime yetişim derken baktimki eski kiloma donmusum 😅 benim yemek yemeğe bile zor fırsatım oluyor ondan dolayı ne bulsam yiyorum arada yediğim içinde kilolalar gidiyor 😅
Tugbabuglem58 annelikyolculugu2875 bende 36+5 im 4 kilo aldim heralde dogumda hepsi gider hatta kaldigim kilodan daha assagida cikarim diye dusunuyorum
Alparslaninannesi51 annelikyolculugu2875 ilk oğlumda 7 kg aldım 🙈ikinciye hamileyim 7 haftalık şuan aynıyım😅
[silindi] Annem hep dogumdan sonra asil kilo alinir diyor emzirme döneminde süt fazla olsun diye anne daha iyi beslenmeli diyor ne kadar dogru bilemedim simdi herkes kilo vermis umarim biz de verebiliriz 😭😭🌸
deryacakir5 annelikyolculugu2875 ilk hamileligimde 16 kiloyla doğuma gittim dogumdan çıktığımda 6 kilosu gitmişti 2 ay içinde o 10 kiloda gitti hatta 2 kiloda kendi kilomdan gitti zaman içerisinde , bu sefer suanda 33.haftadayim henüz şuana kadar 16 kilo aldım doğuma artık kaç kilo almış bir şekilde giderim bilmiyorum 🤣 ama veriliyor yani bence yine 2 ay içinde diye düşünüyorum
Tugbabuglem58 annelikyolculugu2875 aslinda cokta matah bisey degil dokuz ay boyunca ara ara kusma yasadim ve bunye heralde ilk hamileligimdede 7 kilo almistim
deryacakir5 annelikyolculugu2875 hayır spor veya diyet yapmadım sadece çok su içtim ve bol hareket ettim
annelikyolculugu2875 MerveeD bence gayet normal sizinki☺️🥹 ya 20 kilo alsaydınz🤦🏻♀️ Daha gebelikte bitmis degıl