Narinbiranne Devletten sıra bulmak mümkün değil malesef..kendim hataydaym burda 500 TL fiyat istiyorlar. Operatör doktor bide konyaya memleketime izne geleceğim. Bildiğiniz tavsiye edeceğiniz doktor varmı Konya’da?
Zeynosunannesii Narinbiranne Selçuklu tıpta özel muayensinde yaptırdım Perinatologdan Gökçen hoca gayet ilgiliydi randevuyu online alıyorsunuz biz Şubat ayı gibi 210 civarı ödeme yaptık hala aynıdır mi bilemem
Minmin Narinbiranne akşehir park hayat hastanesine gidiyorum ben 40 dk felan detaylı ultrasonla baktılar 480 tl’ydi galiba
Meryemcansever Narinbiranne ben Kızılay’a gittim 21.haftamda 273 tl ödedim şuan 31 haftalıgiz fiyat ne kadar olmuştur bilemicem ama doktor erkek ve işinde gerçekten çok iyi fotoğraflarını veriyor tek tek heryerini inceliyor bizede gostermisti tek tek 25 dk fln ilgilendi bizimle ayrıca CD de veriyor bebişin hareketlerinin vidyosunu🌺
Sedatadik Narinbiranne devlet hastanesi yapiyo kadın doğum dan randevu alın o zaten kendi ister bende konyadayim özeller pahalı
Zeynosunannesii TBeyza yok canm renkli değil resim veriyo ama rapor sonuçlarını veriyor tek tek bakiyo her yerine ayağını gördüm elini gördüm tüm organları inceliyor
Narinbiranne Meryemcansever mecbur Hatay’da 400 TL verip gözüktm çok pişman oldm . Bir tane renkli resim verdi başka rapor diye herşey normal yazili birşey . Başkada yok CD falan. Hele adam hiç konusmadi saçma sapan di ya . Paramızla rezil oldk
Meryemcansever Narinbiranne keşke burda girebilseydin canm Konya’da CD fln anı olurdu senin için neyse bakalm hayirlisi olan buymuş önemli olan bebislerimizin sağlıkla dünyaya gelmesi🙏🌺
Narinbiranne Meryemcansever haftamın geçmesinden korktm . Bide randevu bulamadım Nasip değilmiş . Haklsn sağlıklı olması canm benm.insallah 🤲
Narinbiranne Sedatadik ben burda bulamadım hiç kdin doğum yapmadı. Perinatoloji var tek doktor Hatay’da düşünün.. 4 hafta oldu hala.randevu yok alamadim. Alsaydım gözükürdm