desertrain Kızlar 32 haftalığım ve bebeğimin bazı tekmeleri canımı acıtıyor hareket edemiyorum normal mi sizde durumlar nasıl
Jade-srm desertrain ben 33 haftaya girdim ve İnan senin gibiyim. Bazen o kadar korkuyorum ki o sert tekmelere. Ne anda geliyor ve neye uğradığımı şaşırıyorum. Yerimde titriyorum bildiğiniz. Normal yani herkes yaşıyor bunu. Sanırım bizim bebişler sıkılıyor içerde🙈
minik22 desertrain kaburgama ayağını bi dayıyor nefes alamıyorum midem ağzıma geliyor sonra kaburgadan destek alıp geriniyor aşağıdan başı çıkacak gibi bi yerlerim kesin yırtıldı diyorum 😀 35 haftadan selamlar 🙈
Hatice_gzr2505 desertrain benimki 26+5 ken acıtıyor bazen dayanamıyorum ağlıyorum resmen 😫 bir an önce vakit gelse de dogursam diye resmen içimde bir aşagı bir göbeğime o nasıl vurmadır uykudan uyanıyorum bazen şuan bir kıpır kıpır hiç durmuyor
meryemnarin Cok normal canim bende 32 haftaligim gece tekmeleri uyandiriyo beni de artik yavas yavas hareketleri sertlesiyo bebislerimizin 💜🙏
meryemnarin desertrain cok acitiyo özellimle kaburgama dayaninca nefes almam yarida kesiliyo ölücem zannediyorum 😃
desertrain Hatice_gzr2505 sizin ki erkenden başlamış yandınız desene 🙈hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah 🙏
Nzlasln desertrain bende öyleydim doktora sordum canımı acıtıyor diye oda bişey olmaz annesi çocuğun güçlenmiş tekmeleri o yüzden sert dedi yani bu durum iyi dedi
Hatice_gzr2505 desertrain iki haftalık irilik var acaba ondan mı diyorum gelişmesi şuan 29 haftalık görünüyor 🙄 oğlum biraz kuvvetli maşallah