Lzgpthm Merhaba 🙂 daha henüz 13 haftalık olduk ama agir eşyaları şimdiden dusunmeye başladık sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Ya da onerileriniz sallanabilen park yatak mi yeterli olur sadece yoksa IKEA beşik birde küçük sallanan anne yani sepet beşik deniyor galiba onlardanmi 🙂
Mevsim123 Lzgpthm ben park beşik düşünüyorum daha kullanışlı buluyorum 3-4 yasına kadar rahatlıkla yatabilir daha güvenli geliyo bana bide hafif istenildiği yere rahatlıkla tasınabilir
Icot Lzgpthm biz hem anne yanı hem büyüyen beşik aldık 😊 anne yanı yaklaşık 1yaşa kadar kullanılabiliyormuş. Sonrasında büyüyen beşiğe geçeceğiz. İleride o beşik hem çalışma masası oluyor hem oyun alanı olabiliyor hem de boyuta göre değişiyor ama ben büyük aldım 1.80 baza haline dönüşebiliyor. İlerisini de düşünüyorum dersen tavsiyem büyüyen beşik 😊 hem çekmeceleri de oluyor ve alt değişme alanı da.
Vildan007 Lzgpthm bende 13+3 günlük hamısım sımdıden herseyi düşünüyorum diye bana kızıyorlardı ama ben tek degılmısım 🙂 Ben buyuyen yatak alıcam Biz şimdiden mermersah bezler alıp bebek agız mendılı kenarları yapmaya basladık acelecıyız azıcık 🤗
Mineebd Bende park yatak aldım. Kraftın calipso diye geçiyor. Daha uzun süre kullanışlı ve rahat olduğunu düşünüyorum
Icot FatmaSalamBayram Dikkat bebek var dan aldık biz. Babi Arya aldığımız beşik ( beyazını aldık ) belis nova da var ayni tip , o siteye girin bir çok çeşit var.
Lzgpthm Vildan007 yavas yavas yapmak daha mantıklı geliyor 🙂 hem maddi açıdan hem de kış hamilesi olarak agirlastikca dışarı çıkmak yorucaktir 🙂
Haticeyildiz Ben buyuyen yatak alicam anne yani sepet ablamin vardi onu kullanicam buyuyen yatak daha kullanisli oluyo