Zynpasr65 Kızlar eşim ve benim hiç bi sorunumuz yok rahim filmi de çekildim herşey olması gerektiği gibi. 2 ay femara kullandım sonuç alamadık doktorum bu ay aşılama önerdi femara + aşılama olarak bu şekilde sonuç alan oldu mu 15 aydır bebek istiyoruz 🙏
Prensesmelek Zynpasr65 bizde 15 aydır istiyorduk fakat hıc bı sorun olmamasına ragmen olmadı rahım filmide temız cıktı🙏 Ben famera ve çatlatma iğnesi ve progestanla ilk ay hamıle kaldm🤲 Çatlatma iğnesi yaptmı dr sadece ilaçmı kullandnz
Mercimek_1 Zynpasr65 femara+gonal f +çatlama ignesiyle gebe kaldim daha önceden femara kullandım ama çatlama ignesi verilmemişti o aylarda olmadi şükür suan devam ediyor gebeligim
Zynpasr65 Prensesmelek sadece ilaç kullandım 2 ay boyunca kendiliğinden çatlıyordu o yüzden iğneye gerek duymadı ama aşılama da iğneyle çatlatıcak sanırım maşallah gözün Aydın canım sağ sağlim kucağına al inşallah yavrunu bana da dua et❤️
Zynpasr65 Mercimek_1 sağ sağlim kucağına al inşallah canım dualarınız da bizi de unutmayın Kadir gecesi bugün içten dualarınız bekliyorum inşallah 🙏
Mercimek_1 Zynpasr65 Zynpasr65 amin inşallah 🤲bütün dualarim gebe kalmak isteyen anne baba adaylarına Rabbım hayirli evlat nasip etsin isteyen herkese🤲