Mericeynnn Merhaba güzel anneler ve adayları İlk gebeliğim o yüzden deneyimlemiş annelerin bilgisine ihtiyacım var. Çatı muaynesi yapılırken ağrı çok oluyor mu? Ve doktorunuz kendisi mi yapıyor yoksa ebe mi yapıyor? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi :)
pusatmom35 Mericeynnn canım kendini hiç kasma burda bazı yazılanlar gibi öldüm bittim kolunu soktu gibi şeyler kesinlikle olmuyor. Benimde ilk gebeliğim ben özele gidiyorum doktorum kendisi yaptı bana . Parmaklarını soktu göremedim bile önümde örtü vardı çok küçük bir sızı oluyor. 30 saniye kadar sürüyor kalktıktan sonra bu muydu yani dedim. Hiç kafana takılmasın
Devranmoms Mericeynnn anlatilan yada korkuttuklari gibi asla değil doktor yapıyo ve çok kısa sürüyo sadece kendini kasmamak gerekiyo
Dunyammf Mericeynnn ayyy hiç birşey yok doktor dedi okuyup okuyup geliyor korkuyor herkes tepkine bakiyrz dedi cataldayken bende sakinldm hatta dedim hocam ben ilişkide bile zorluk yasiyrm baktı saniyelik anlamdım bile ne acı ne his hiç birşey yok korktuguma deymedi 😂😂 hatta keşke catalda tepki verseydim normale gidiyon dedi ben sezaryan istediğim için korkudan 😂😂
Aalleeyynnaa Doktor yapmıştı sadece bir kaç saniye sürdü. Nefes alıp rahat olun inanın zor değil sadece rahat olmaya çalışın. Hatta doktorum penis giriyor gbi düşün demişti 😂 bende rahat oldum hiç acı sızı olmadı bir kaç saniye zaten
Mericeynnn Dunyammf lütfen yazar mısın sende umarım güzel geçer yaşamadığım için bilemiyorum ama tecrübe edenler korkacak bişey yok yazmış :)
Mericeynnn Doğum yaklaştıkça karşıma çıkanlara hikayenizi anlatmayın dememe rağmen malesef kötü ilerleme kaydetmiş Kişiler sürekli anlatmakta ısrar ediyor ve malesef üzülerek korkuyorum. Bilgileriniz için gerçekten çok teşekkür ederim, rahatladım 😌
Mericeynnn Dunyammf içimi rahatlattınız valla çok sevindim. Ben normal istiyorum ama bunu belirleyecek olan tabiki bebiş, hepimiz için hayırlısı ve en önemlisi sağlıcakla doğsunlar inşallah 🤲
Esrasenturk8 Mericeynnn kendini kasma saniyelik bişey ben de cok korkmuştum da beklediğim gibi olmadı
cigili91 Mericeynnn hiç korkmayın bugun oldum ben de 30 sn falan sürüyor kendinizi hiç sıkmayın ister istemez yukarı cekiyorsunuz kendinizi o zaman ağrı olur siz sakin olun ve doktorunuzu dinleyin