Tugbagvn Bayanlar iki gündür şeyimde çok kötü bir kaşıntı var kaşımadan duramıyorum dilleri galiba tahriş oldu ve balon gibi şişti ne yapmalıyım?
Muhammedamine Tugbagvn VAJİNA kaşıntılarında genelde mantar enfeksiyonlarından şüpheleniyorlar . Doktora gidin
doganursezmag Tugbagvn bir an önce kadın doğuma gitmelisin enfeksiyon ve mantar da olabilir krem verirler rahatlarsın. Duşa girip sabunsuz ılık suyla yıkayıp ütülenmiş pamuklu iç çamaşırı giy
Tugbagvn Melhaercan enfeksiyon var zaten bende idrar yoku enfeksiyonum var suya atmalı ilacını kullanıyorum sadece 1 paket var icinde
Ummi Tugbagvn bende oyle oldm cok kasiniyodu sisti gttim idrar tahlili yptirdm enfeksiyon ckti kasntmda var dedim krem yazdi bide tek icimlik toz ilactan krem kasintimi 2 gunde gecrdi kremin adi travazol
Tugbagvn Ummi bende o tek içimlik ilaçtan kullanıyorum 2 gündür doktorum yazdı bugün bidaha kullanılacak travazolu da kullanıyorum ama yine de kaşınıyor
zerhra Tugbagvn ozaman sen idrar yolu enfeksiyonu olmuwsun aynisi banada oldu mantarsan krem onunu ala biliyo ama enfeksiyonsa iwe yaramiyo bi dokdora gorun
Asafinannesi Tugbagvn nasıl yıkıyorsunuz acaba ne kullanıyorsunuz temizlerken? Onunla da alakalı olabilir.
zerhra ben bi ilac kulaniyordum oyle oldugumda bitane atimi iw bitmiwdir oyle bi rahatlik geliyoki anlatamam Ornisid fort 500mg
Asafinannesi Tugbagvn duşta falan da herhangi bişey kullanmayın saf suyla yıkayın sürekli. Tabi yine doktora danışarak trivazol kullanabilirsiniz rahatlatıyor genellikle