balkopugu2701 Bsrkcbs07 bana sade soda iyi geliyor canım onun dışında doktorum rennie duo şurup vermişti o da hafifletiyor bazen de ılık süt içiyorum
yildizsbnc Doktorum gaviscon önermişti eczacıda aynı şekilde henüz kullanmadım 2 gün yanmam oldu sabrettim geçti gibi şuan ama olursa diye yine aldım ben şurubu çok iyi geliyor dediler ( eczacı birde bol bol salatalık tüketin demişti)
Bsrkcbs07 yildizsbnc ben doğumum sürecince pek fazla ilaç tüketmedim canım ama salatalığı denicem teşekkür ederim
Bsrkcbs07 balkopugu2701 sade sodayı ve ılık sütü 2 gündür deniyorum canım bugün biraz hafifledi dedim sabah miğde yanması ile kalktım 🤦🏼♀️
balkopugu2701 Bsrkcbs07 Doktorum bana çok daha kötü olursan 2 haftalık bi ilaç kullanalım demişti sen de bi sor istersen canım mide koruyucu gibi bişey veriyor mu
Bsrkcbs07 balkopugu2701 şuanda hiç ilaç kullanmıyorum canım dün çok az yedim akşam meyve de yemedim biraz daha rahattım ama aç kaldım
balkopugu2701 Bsrkcbs07 aç bırakma ama canım kendini çok bebişin tam kilo alcağı haftalar bu haftalar