hunilimom Fundatercuman büyük kızımda 32 de başladım 34 de bitirdim ütü vs herşey hazırdı bu kızımda 23 haftaligim yavaştan yıkamaya başladım lekeli olanlar var enn azından ayırt edeyim diye
Esmk Fundatercuman 30ların başıydı çünkü sonra ağırlaşıyor insan ve uykusuzluk oluyor gece uyunmuyor malesef dolayısıyla yorgunluk oluyor.
Acemianne9 Hafta artık alacaklarımı da bitirdim yıkayıp ütüledim hastane çantamı da ayarladım aklımda duracağına hazır da dursun 😄
iremss Fundatercuman ilk kızımda 29 haftada toplu alıp peşine yıka ütüle yapmıştm parça parça yaptığm içn bi de kış olduğu için kurutma faslı uzun sürmüştü ağırlaşmadan yapıp rahatlamştm 32den sonra da hastane çantası hazırlığı yapıp onu yıka ütüle yapmıştm çok ağırlaşmadan bitmişti yalnzsanz zamana yaymanızı önerirm
Ozge Fundatercuman bayramdan sonra 28 haftalık oluyoruz. Bayramdan sonra ağırdan yapmaya başlarım çünkü gurbetteyim yardım edenim olmayacak ağırlaşmadan hazır edeyim diyorum.
Merro Fundatercuman vala 33 haftada başladım şuan 34 haftadayım anca yetişir muhtemelen ütülemesi oyalıyo
Nisa1710 Fundatercuman 31 de yıkadım bitirdim iyiki de yapmışım çünkü gerçekten çok ağırlaşıyor insan gözünde büyüyor.
ozlem5757_ 34 haftalığız geçen hafta yıkadım bu hafta ütüledim ama çantamız hazırlanmadı daha insan ağırlaşıyor kızlar benm bu ikinci ama ilkiyle alakası yok zor kalkıyorum bile
guzel_anne1 Fundatercuman 32. Haftadayım bu hafta yıkadım ütüledim yerleştirdim dolabına iyi ki etkenden yapmışım, şuan yaparken bile aşırı yoruldum bel ağrım oldu. Bence erkenden yapıp koyun