baharsanci Sybabyss bi adeti veya zamanı mı olması gerekiyo muş? Hiç bilmiyorum ben canım istediği zaman 1-2 tane yiyorum fazlası bayıyo
Seval4120 Sybabyss bende bugün bir arkadaşımdan duydum her gün bir iki tane ye doğumun kolay olur diyo. Ama internette de erken doğum yaptırıyor diye yazıyo bilemedim
1sincaptanesi Sybabyss peygamber efendimiz 3 5 7 adet olarak tek sayılar olacak şekilde yiyin demiş ben 3 tane yiyorum hurmam bitti ya 38 hafta oldum bugün alacaktım bak unutmuşum şuan aklıma geldi
Sybabyss Seval4120 ben 35haftalıkken basladım gunde 5 adet 1 gün yiyip bigün yemedim suan 36 haftalığım günde 7adet yiyorum ama 😵💫
kimbuhemsire54 Sybabyss son aylarda genildigini biliyprum ya 3,5 ya da 7 tame yenilmesi lazimmis yani peygamber efendimiz (s.a.v.) hic cift sayida birakmazmis yanlis bilmiyosam
1sincaptanesi Sybabyss ramazana girmeden once almıştım öyle 1 aydır arada unutsam da yemeye dikkat ediyorum bir de benim boyum kısa diye sezaryen diyorlardı bugün çatı muayenesi oldum açıklık yok ama çatın müsait dedi.. yürüyüş yüzme pilates bunların etkisi olmalı şimdi de akşamları ılık duşa girip 25 tane flan sukuat yapıyorum rahatlatıyor
Aysckzgnc Doktorumun beraber çalıştığı ebe bana 37’ye kadar hurma yeme demişti, burdan anladığım 37’den sonra yenilebileceği😂
burcinvrl6006 Sybabyss valla ben 38.haftamda başladım şuan 39+3 haftalığım ne gelen ne açılma ne sancı hiç bişey yok aksine suyum da azalıyo ve bebeğim artık kilo da almıyo perşembe sezeryan olucam ne yiyeceğimi şaşırdım ne hareket etsem yok tık yok 😂