edaliannee Kızlar merhaba 32+3 oldk dün gördüm bebeğin boynuna kordon dolanmış ama sıkı değil şal gibi dedi doktor yaşayan var mı çok endişeleniyorum 😢 hareketleri iyi şuan 🙏🏻
edis22 edaliannee canim kordonun dolanmasini onlemek icin bebek hareket ettigi zamanlar sen hareket etme sabit dur diye duymusum. Bende cok endise ediyorum bu durumdan. Insallah acar melegin kendisi. Dr bisey onerdimi?
Azra_Mom edaliannee 2-3 tur dolananları gördüm aylarca dolanmış şekilde kalıyor ve birşey olmuyor Allah’ın izniyle hatta o şekilde normal doğum yapanlar bile çok korkma o yüzden sıkı takipte kalırsınız hareketlerine dikkat et azalma filan olursa hemen git doktor söylemiştir zaten
gamzosgamzos edaliannee 29.haftadan doguma kadar 2 tur kordon dolalıydı bebegime cok şükür Rabbime bir zararını görmedik bizim çift kordon oldugu icin haftalık muayene ve nst istiyordu yani sıkı takibe almisti doktorum sende sağlıkla kavus inşaAllah 🙏
Nevinmuratgrsel edaliannee doktor bişey demedi mi sana bu konu ile alakalı ,, bu şekilde doğum yapanlard varmış