Arenn Bana doktorum en basta kiz demisti ruyamda hep erkek gordum belki 5 6defa hic inanamadim kiz olduguna sonradan erkek oldugu meydana cikti
Delianne Arenn bende inanmadım .. ama inanmayınca da kendimi tuhaf hissettim sanki kız kötüymüş gibi 😭 kendimi suçladım herkes kızıyor bana ama doktor bebeğimin arkasından yani poposunun olduğu taraftan baktı bebek göstermiyordu kız dedi 15+ 4 haftadaydım.. 12 haftada ikili tarama da gittiğimde de erkek demişti çok karışık duygular içindeyim
deletedmom213 Aryam ikidir rüyamda erkek bebek görüyorum. İkinci gördüğümde adında berktu ymuş. Nası bi isim hiçte sevmem 😀 nie bu ismi koyduysam rüyamda ki böyle bi isim aklımdan bile geçmedi rüyama girmiş ama 😀😀
Kuzey_irmak Aryam bnm içime hep erkek doğuyordu rüyamdada erkek çocuğu görmüştüm 10. Haftada dr galiba erkek ddi 16. Haftada kesin erkek ddi pipisini gördük🤭🤣🤣🤣
Tgbs Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek hissediyorum ve erkek istiyorum 7+3 günlük olduk bu gün rüyamda çok güzel bi erkek evlat doğurmuştum ve amcaları ve eşleri oğlumu görmeye gelmişti hepsi para takıyordu bir amcası hem para bende bebek altın künyesi taktı 😁 rabbim gönlüme göre versin inşallah 💕
Minem 13+6 olduk biz bugün rüyamda kız gördüm bi kızım var 12 yaşında doktorum da inatla 16 haftalık olmadan söylemem diyo hayırlısı bakalım
istanbulluanne Aryam Ben erkek çocuk gördüm hep emziriyordum falan böyle erkek olucak 😊 bende hep erkek hissediyordum
Sinem3459 Öğrenmeden bi gece önce rüyamda bi kız cocuğu emziriyodum. Sabah doktora gittiğimde kız oldğnu öğrendm :)