e_k Arkadaslaaaar test yaptim iki cizgi cikti bugün gidip test verdim acilde beta hcg 11,45 cikti hala inanamiyorum cunku hafifde kan geldi hamilemiyim?kan geliyor yerlesme kanamasi mi 🥹
Kizilkafaa e_k Canım beta hakkında bilgim yok ancak kan gelmesi benim yerleşme kanamam ilerleyen haftalarda olmuştu ve hiç görünmeyecek kadar kücüktü leke gibi hafifti, umarım bilgisi olan yazar
Armess_loya e_k beta hcg göre gebelik var kanama miktarı ve rengi önemli Lekenme şeklinde mi? Adet gecikme var mı? Doktora gidip kanama için iğne vs. Verebilir bence doktora görünmelisin🌸
Sarahh e_k yerleşme kanaması ola bilir ilk kızımda bendede olmuştu adet günlerimdeydim o yüzden adet olduğumu sanıp umursamamıştım 3 gün sürdü sonra test yaptım iki hattım ikiside kıpkırmızıydı
Armess_loya e_k gebeliklerde hafif Lekenme şeklinde kanamalar olabilir yerleşme kanaması da olabilir ama beta hcg artışı önemli takibini yaptırın kanamayı doktor bilgisi dahilinde iğne vs. uygun görürse verecektir. siz yine de troid değerinizede baktırın. 2.5 altında olmalı onu da ihmal etmeyin geçmiş olsun🌸hayırlısıyla sağlıkla yavrunuza kavuşun🌸