haticerabia45 İki gün sonra 27 haftalık olucam kızlar ne iyi gelir neden olur bu ağız kuruluğu sürekli dilim damağım kuruyor çok su içiyorum sakız çiğnemekde yasak bildiğim kadarı ile
kucukcivcivim haticerabia45 sakız çiğnemek yasak mı? Deli gibi sakız çiğniyorum ben 😅 şekeriniz olabilir, baktırdınız mı?
zehraaaktas haticerabia45 benim de çok kuruyor şeker yüklemesi yaptırmadan önce acaba şeker mi var diyordum o da yokmuş sürekli su içip tuvalete gitmekten gına geldi artık
haticerabia45 Emine6722 inanın hiç bilmiyorum doktorum sakız çiğnemiyoruz dedi o an araya başka muhabbet girdi nedenini soramadım
haticerabia45 kucukcivcivim şimdi bende cigniyorum çünkü dayanamicam şekilde ağzım dilim kurudu 🥺 su içincede gecmiyo soda icincede.
haticerabia45 tazebiranne_hg04 bana doktorum dedi ama çiğnemiyoruz diye ama soramadım ne gibi zararı olabilir bilmiyorum 😞
Nskyhn haticerabia45 evet evet sabah erkenden gidip gece bir şey yemeden mutlaka verin içiniz rahatlasın
zeynepzbg Aynı şeyi aynı haftada ben de yaşadım ve ben de gebelik şekerinden şüphelendim. Günde en az 10-15 bardak içiyordum yine de yetmiyordu. Baktırdım sonuçlarım temiz çıktı. Böyle bir kaide yok ama tedbirde fayda var. Değerlerinizi mutlaka takip edin.