Busrabatuu 5+6 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor hiçbir şey yiyemiyorum sabah aç kalkıp gece aç uyuyorum lütfen önerilerinizi paylaşın bebeğime bişey olur mu çok korkuyorum (ilk gebeliğim)
teachering06 Busrabatuu sakın korkma, bende aynı senin gibiydim. Bugün 12+6 dayım 8.5 kg verdim. 12 haftaya girişle kendine geliyorsun hiç endişelenme… Sadece su ile bile beslensen bebeğin etkilenmiyor…
RabiaEylul Busrabatuu Insallah surecin kolay gecer. Mide bulantilarin ya da bisey yiyememen bebegi etkilemez. Ac kalmamaya calis ac kalinca daha cok bulaniyor. Canin ne istiyorsa onu ye. Neyin iyi gelecegini dusunuyorsan mide bulantina. Zencelif cayi iyi geliyor. Tuzlu seyler iyi gelebilir ve meyveler kuruyemisler.
Zozanyusuf Busrabatuu hiç korkma canım bebeğe bir şey olmaz Allah ın izniyle ben berbat haldeydim su bile içemiyordum serumla besleniyordum zofer 4mg al kullan kessinlikle iyi geliyor resmen hayata döndürüyor insanı doktora danış kullan sadece o yarıyor denemeni tavsiye ediyorum Allah yardımcın olsun inşallah 🤲🤲
suumkayaa4213 İlk 3 ay bebek annenin yediklerinden ictiklerinden etkilenmez canım . Ama folik asiti ihmal etme . Bide tuzlu cubuk kraker beyaz leblebi öneririm cok iyi gelir bulantına
Busrabatuu suumkayaa4213 folik asit verdi doktor fakat 1 gün aralıklarla iç dedi nedendir acaba bir bilginiz var mi çok küçük olduğu için mi acaba🥹
bsra-25 Busrabatuu kucuklukle alakalı olduğunu sanmıyorum bende 5+6 günlük hamileyim ama ben her gün içiyorum
RabiaEylul Busrabatuu Normalde hamilelik dusunen kisilere 1 ay oncesinde tavsiye ediliyor folik asit. Ilk defa duyfum 1 gun aralikla verileni bence doktora tekrar sormalisin cunku ilk 3 ay cok onemli folik asit kullanimi
suumkayaa4213 Busrabatuu ben her gun ictim ama belki senin folik asitin miligramı yuksek oldugu icin böyle demis olabilir. Yinede sormanı tavsiye ederim
Busrabatuu bsra-25 Başka bi takviye kullanıyor musun canım bana sadece folik asit verildi henüz takip bile başlatılmadı sana takip başlattılar mı
bsra-25 Busrabatuu bende sadece folik asit kullanıyorum Allahın izni ile bu cuma kalp atışı için doktora gidicez. Gittiğimiz de bir kaç test yapacaklarını söyledi doktor okadar
elaesrbrk Bebeği etkilemez bulantı kusma demişti doktor ilk 4 aya kadar . Benimde aşırı bulantım kusmam vardı doktor bana prilam vermişti rahatlamıştı zararsız bir hap dedi doktor. Doktorunuza danışın bununla ilgili bir ilaç verecektir
Anne1010 Bebeği elbette etkilemez. İlk üç ay kilo verdim. Yavaş yavaş alıyorum. İlk aylarda çok çok normal bu kusma. 6. ayıma girdim hala kusuyorum. Ona malesef ki yapacak birşey olmuyor.