aslitellioglu_07 Kızlar beta değerim 7.21 çıktı sizce hamilelik var mı e nabızdan baktım doktora yarın sorucam ama çok heyecanlıyım adetime de dört gün var
Annesininportakali53 aslitellioglu_07 bazı değerlerde 5 üstü hamilelik oluyor bazılarında 10 üstü oluyor büyük ihtimal gec dollenme feln dır takipte kal değerlerini canım iki günde bir kan ver anladığım kadarıyla hamilesin inşallah güzel artış olur daha adetine de varmış için rahat olsun🌸
Deletedmom_13 aslitellioglu_07 gecesin kuzu.. önemli olan 2 günde 2 katı artması 2 gün sonunda kan vermek gerek çok önem arz ediyor
aslitellioglu_07 Umay255 canım günüm geçmedi adetime dört gün var ama hep testte 1.25 çıkıyordu ilk kez böyle bir sayı gördüm ben sabırsız oldum da test yaptırdım sanırım döllenme çok yeni olmuş dimi ay inşallah vardır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻☺️☺️
Umay255 aslitellioglu_07 benim gibi benim de adetime 4 gün varken 15.83 çıktı şuan 5 haftalık gebeyim darısı başına kuzum ❤️
aslitellioglu_07 Annesininportakali53 inşallah canım normalde hep test yaptığımda 1.25 di değerim ilk kez böyle bir sayı gördüm bir anda heyecanlandım bir de kızımı doğduktan üç ay sonra kaybettim onun kokusu burnumda çok istiyoruz inşallah rabbim nasip eder 🙏🏻