Lahinnn tuananinannesi22 biz 23 üz birax riskli rahim agzında kısalık var peser takıldı hep yatıyorum dınlenmece wc kalkıyprım bir masallah sıze
Hafize3536 Sadriye35 valla oturunca oluyor genelde doktoruma yazdım yarın gel dedi yarın kontrole gidicem kasılıyor sertleşiyor acı veriyor hem cocuk içerde rahat deilmi die düşüncelerimde oluyor yarın doktor ne derse size yazarım burdan
Merveofs byzogrtmn benim 15-16dan beri ciddi sırt ağrılarım var hâlâ devam ediyor onunla birlikte bel ve bacak ağrıları aşırılaşmış boyutta, ayak bileklerim fenaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
direncc Deletedmom727271 38+1 10 Mayısta geliyor zaten gelsin artık kaburgalarımı kıracak oğulcağızım😂
fundik Erayhilal ay maşallah bizde yarın gitcez çok merak ediyorum bebeğin duruşu tersti dönmemişti daha baş aşağı inş dönmüştür
Erayhilal fundik doktor kilosu guzel ilerliyor ne yiyon iciyon sen dedi 😀 umarim 3 bucugu görürüz doguma kadar son haftalar aliniyomus aynen 👍🥰
Saadettasoren Deletedmom727271 39+1 saglıkla gelsin inşallah yarın alacagımı sabırsızlıkla saglıkla bekliyorum normal dogumla