Deletedmom727271 Zeeynepp daha çok küçük canım hareket ediyordur ama sen hissetmezsin sürekli daha. belli bir zamanı var daha endişe etme 😊
Hlycngz 20+4 mide yanmasıyla geciyo hamileliğin başından beri hemde 😕 onun dışında cok şükür halimize
Deletedmom727271 Hlycngz Maden suyu, yeşil elma ve ılık süt rahatlatıyor canım. çok ağır geçiyorsa doktorun ilaç versin geçmiş olsun sağlıklı doğumlar dilerim 😊🤲🏼
busey_42 Deletedmom727271 23+6 çok güzel geçiyor şükür sanki hamile değilmişim gibi hiç bir sıkıntım olmadı mide bulantısı bile 😊. Bende ağırlaştığımı hissediyorum artık yoruluyorum hemen. Birde sağ göğüs ucu sızladı acıdı iki defa oldu ama neden bilmiyorum 🤷 hep sağ göğsüm sızlıyor
Deletedmom727271 busey_42 göğüsler sızlar canım süt kanalları açılıyor. sağlıklı doğumlar dilerim 😊🤲🏼
Hlycngz Deletedmom727271 maden suyu içiyorum aslında verdi ilaç ama içince anlık rahatlatıyo sonra yine aynı cok teşekkür ederim tavsiyelerinizi deniycem😊
Brckose61 Deletedmom727271 selamlar 19+2 iz ☺ maşallah hepimize .Rabbım kolay doğum nasip etsin inşallah
Elif71 Deletedmom727271 bizde daha çok yeniyiz 4+3 cumaya doktora gidicem inşallah keseyi görürüz teyzeler ikinci gebeliğim ama ilk gibi ara uzun olunca kızım 6 yaşında çünkü rabbim bu mübarek günde herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🥰
Sadriye35 Hafize3536 karnınız ne kadar sıklıkla sertlesiyor benim de öyle bir sorunum var bi de ağrı oluyor mu sertlesince 30 haftalık olduk biz de
Hafize3536 Sadriye35 valla oturunca oluyor genelde doktoruma yazdım yarın gel dedi yarın kontrole gidicem kasılıyor sertleşiyor acı veriyor hem cocuk içerde rahat deilmi die düşüncelerimde oluyor yarın doktor ne derse size yazarım burdan