Hulya1920 Deletedmom727271 Çok teşekkür ederim canım Rahatladım ilk gebeliğim olduğu için biraz stres ve heyecan var
Deletedmom727271 Hulya1920 Anlayabiliyorum canım. Doktor seni bilgilendirir zaten görmezse 2 hafta sonra filan gel diyebilir kesin görmek için 😊
Ozleminalisi_4 Deletedmom727271 Amin inşallah bütün hamile annelerin sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin Rabbım 🤲🤲🤲
fundik Erayhilal ay maşallah bizde yarın gitcez çok merak ediyorum bebeğin duruşu tersti dönmemişti daha baş aşağı inş dönmüştür
fundik Erayhilal benim bebeğimde dönmüş başı aşagı inşallah bidaha yukarı doğru dönmez başı benimkidi 36 artı 1 de 2900 çıktı kilosu 😊
tospikaskim Deletedmom727271 ay bende de öyle birkaç gündür yatıyorum işten eve dönünce yemekten sonra bulaşık toplarken falan başlıyor ağrı bu da öyle yalancı sncı mıdır nedir ondan heralde baya adet ağrısı gibi giriyor aşağı uzanında Bi süre sonra geçiyor
Erayhilal Peye hic horlamayan ben hamileligimin 4. Ayindan beri horluyorum eşim cok gülüyor bu duruma 😀 hatta bazen rahatsiz olup uyandiriyor beni yönünü degistir rahat uyu diye 😀 36 yi bitircez suan burun tikanikligim dahada artti
Peye Erayhilal bende hiç horlamazdım ama şuan kendi horlamama bile uyananiliyorum hahah aynı durumlar bizim evde de devam ediyor
Deletedmom727271 Kucukburcu86 Araları az mı canım ondan olabilir belki. Benimde ikinci gebeliğim ama arası 5 sene olduğu için sıkıntım yok
northandmother Deletedmom727271 20+0 olduk oğluşumla kıpır kıpır oynamalarını hissediyorum çok şükür 🧿💙 aşırı yorgun ve uykulu geçiyor hergün normaldir diye yatıyorum bende devamlı 😅
Lalince Deletedmom727271 Ooo biz daha çok minnağız👼🏼 9+0 olduk bugün 🤗 Çok şükür bir ağrım sızım bulantım yok rahat geçiyoruz hep böyle devam eder umarım😇
Zanaservan Deletedmom727271 valla öyle kendime geliyorum zaten bunlar geçici diyorum olsun diyorum bebeğim iyi olsun da varsın olsun burnum da büyüsün diyorum 🤷🏻♀️☺️
Gulsum_ Deletedmom727271 çok teşekkür ederim inşAllah biraz bebeğin kilosu az ondan da korkmuyor değilim
Deletedmom727271 Gulsum_ yok bişi olmaz doğunca güzel kilo alıyorlar zaten önemli olan sağlıklı olması 😊