Deletedmom727271 Melegimmbnmm Bende hareket halindeyim sürekli bir de tane çocuğum olduğu için hareket iyidir aynen 😂
Deletedmom727271 Aloneanqel Hiç öyle şeyler aklına getirme canım inşallah güzel geçer 😊 sağlıklı doğumlar dilerim 🤲🏼
Deletedmom727271 benito Benimde bazen rahat geçmiyor zor bir süreç tabi yeterki iyi olsunlar 😊 sağlıklı doğumlar dilerim 🤲🏼
busrafsar 29+1 Kaburga ağrıları günün her saati dayanılmaz oluyo benim üstüne karpel tünel sendromu yaşıyorum ellerimi kullanmakta güçlük çekiyorum geceleri acısı uykudan uyandırıyo sürekli uyuşukluk sabır 🤲🤲
Herlelelele Deletedmom727271 her gece gelicek umidiyle yatiyorum ama yok 🤣 Pazartesi dogum var gelmezse
Annekuzusu_Ayaz Deletedmom727271 yarın tam 37 oluyoruz oğlum ne zaman gelecek bakalım cuma kontrolüm var
turefb Deletedmom727271 38+2 yiz, bel ağrım var, alt karnım biraz ağrıyor, onun dışında pek bişeyim yok şükür, yarın doğumum olacak, baya heyecanlıyım, gerginim, azcık da korkuyorum neyle karşılaşacağımı bilmediğim için😅
Deletedmom727271 turefb Endişe edip strese hiç girme canım. hepsi güzel olacak inşallah 😊 sağlıklı doğumlar dilerim 🤲🏼