620033 Arkadaşlar benim göğüs ucum daha hiç çıkmadı içine çökük doktor göğüs ucum 36.ve 38.haftaya kadar çıkmazsa baskı yapcaz dedi böyle bir sorunla karşılaşan var mı ? Göğüs ucum çıkar mı ki ?
starmom 620033 benimde yok burda çoğu anne bana youtube dan göğüs ucu çıkarma videolarını önerdi ama baskı nedir nasıl bir şey ben doktoruma bu konuyu hiç sormadım da
Hilal-95 620033 göğüs ucuyla oynama suan canm doğumu tetiklersin şırınga ilerlebilirsin doktor haftan gelınce söyler benmde büyüktü silikon ucla emzirdim sen al slikon uc bulunsun evinde hatta hastane cantanada koy balım
mirage333 620033 baskı yapmak ne demekmiş? Benimde henuz yok gögüs ucu, normaldede yoktu ama hamileligin ilerleyen zamanlarında çıkar diyor herkes. 25+3 haftalıgız
620033 starmom Baskı nasıl birşey bilmiyorum kadın doğum ve genel cerrahi yi çıktım her iki doktorda böyle dedi
620033 mirage333 Baskı yapmak ne demek bilmiyorum doktor öyle dedi bide göğüs ucun çıkmazsa bebeğini hiç emziremezsin dedi
Yesim619 620033 Göğüs ucu çıkaran şeyler var cnm Lansinoh un lacth asist diye küçük pompa tarzı bir ürünü bn onu aldım
3prens1prensesmom 620033 ilk gebeliginizse normal bebis emmeye başladiginda yada ilk emzireceginizde hemsirelerde yardimci oluyor hemen cikar merak etmeyin :) benim 3. Gebeligim oyle bu sorun yok :)
edis22 620033 valla hic bi bilgim yok ilk gebeligim🤷🏻♀️🤭 benimde gogus uclarim bi kac gundur kasiniyor. Bunu yasayan varmi acaba? Nedeni nedir acaba bilen varmi?😏
3prens1prensesmom 620033 cikar cikar güzelim 😊 tecrubeli olunca o yuzden rahat konusuyorum 😊 mesela 2.gebeliginde oyle bi sorunun olmayacak 😊