Kararsizbirben Arkadaşlar bu uygulamada profil resmi nasıl degistiriliyor yardımcı olur musunuz. Uğraştım uğraştım bi türlü bulamadım nerden yapıldığını 🤷♀️
Kizilkafaa Kararsizbirben Canım profiline girdikten sonra, profil resmine tıkladıgında kalem işareti cıkıyor, kalem işaretine girdikten sonra resmi seçebiliyorsun
kuzeymomsss Kararsizbirben profilinize girip, fotoğrafınızın üstüne tıklayıp karşıya yükle seçeneğine basarak değiştirebilirsiniz🌸
annesinin_beybisi Aysegulkms moderatör aranıyor diye bildirim yayınlıyor zaman zaman . sen de başvurmak istiyorsan mail atıyosun sanırm basvuranlar arasında seçiyorlar ya da mesela burdaki moderatörlere soruyorlar tavsiye ettiğiniz biri var mı diye
gizemlianne12345 kuzeymomsss isim değişikliğini sizde yapabiliyor musunuz o kadar kişiye yazdım cevap yok e mail atım yine öyle en son uygulamayı sileceğim o duruma geldim sinirden 🤦🏼♀️
kuzeymomsss gizemlianne12345 maalesef biz yapamıyoruz. Biz@mutluanneleriz.com sırayla maillere bakılıyor🌸
gizemlianne12345 kuzeymomsss burdan yapan kişiler var diye biliyorum ama kaç kez posta açıldı ama bi dönüş IrDA’nda yapılmadı tanıdınız yapan varmı acaba