Esrahan Nghnncf merhaba 2,5 yıl önce Düzce’de güneş tıp ta yaptırmıştım biraz yaaşlı bi doktor ama memnun kalmıştım
Luz Annesininprensi11 kusura bakmayın biraz geç cevap verdim. İkizlerimden birinin kalbi durmuş dün kaybettiğimizi öğrendik ondan ancak yazabiliyorum. Detaylı ultrason Düzce de ve Ankara’da varmış. En yakın lokasyonlar bunlar.
1994fse Melokrks ben yaptırdım gayet güzel baktılar 20-25 dk incelediler sonra da bana gösterdiler detaylıca gayet memnun kaldım
Esraa1453 Melokrks ben yaptırdım fakat bikaç ay önceden randevu almak gerekiyormuş ve şuan yer yok sanırım bi arkadaşım da randevu alacaktı alamadı düzceye yönlendirdi doktoru
Melokrks minikmucizemm1 bana doktorum düzceye gitmemi söyledi gidemezsen Bolu da yaptır dedi o yüzden sordum
Sumiire Melokrks eğer yptırmadıysan beklentini minimuma düşür öküz gibi bi doktor var agzını bıcak acmıyo sana hiç birşeyi söylemiyo ekranda kendin ne anlayabildiysen o
Melokrks Esraa1453 Banada bir arkadaş randevu yokmuş dedi telefon ile randevu vermiyorlar kendin gitmen lazımmış bende gitmedim doktorumda Düzce’den al deyince Düzce’den almaya çalışıyorum su an
Bozoresse Merhaba cagsuda yok sadece üniversitede randevu alabilirsin dedi doktorum ama şuan 21 haftaligim ve ağustos ayına randevu var çok geç olur dedi doktorum. Özel klinik var doğu kemik o bakıyor ona randevu aldım haftaya hayırlisiyla giderim insaAllah
Esraa1453 Melokrks aynen telefonla vermiyorlar ama gitsen de doluymuş o yüzden düzceye yönlendiyorlar
Bozoresse Melokrks banada ya Ankara yada duzceye git dedi ama burda sadece o klinikte yapılıyor onunda fiyatı 1000 TL mecbur oraya gidicem benim Ankara’ya yada duzceye gitmem çok zor olur