bussraozturk Annekuzusu_Ayaz genelde yere oturup sırtını bi yere daya ayak ayak üstüne atabiliyorsan doğuma daha var ama atamıyorsan az kalmış demek diyorlar. 34+5teyim. Erken doğum riskim var dün denedim ve atamıyorum bi korkmadım değil.😕
Aysencim Annekuzusu_Ayaz canım kafası hep vajinaya baskı yapar sık idrara cıkma istediğin olur. Adımların penguen gibi olur 😂
muzis07 bussraozturk çok az atabiliyorum 🤣 cuma günü 38 haftalık olucam ve bugün doktorum kanala inmemiş dedi bayramı atlatır dedi
Fattooss 38+4 üm şuan en son geçen hafta gittim kanala girmemiş dedi doktor ama iki gündür vajina bölgemde bi ağırlık var sanki bebek daha aşağıda psikolojik mi bilmiyorum cuma günü doktora gideceğim bakalım 😀
bussraozturk Annekuzusu_Ayaz sizin yine baya olmuş haftanız benim 34+5 daha o yüzden doğurmaktan korkuyorum şu anda 😄
edibudu Benm 37+5 hafif kanala girmeye baslamis dedi. Assagda bi baski var surekli idrarim var gibi hissediyorum sanki yanmali idrar olcak gibi oluyo durduk yere ama bisey yok 🤷🏻♀️ Inmeye baslamis haftalik kontrole basladi bayram ertesi yine gidecegim