Bahar54 Sakin kaynatmayin hanimlar ben kullaniyorum dogumuma az kaldi. Kaynatilinca iyilestirici etkisi azalir yaziyor kuklanma kilavuzunda. Karbonat yeterlidir diyor.
Nurce @Cansucbrdmr canım bu postu ben açmıştım geçen hanımlar bayağı yardımcı oldu bana ..sorun benimkiyle aynı 😅sen de yazılanları bi oku istersen 👍🏻
Sefo76 Nurce y tunaC agir iyi olmszki canim ne kadar ince o kadar iyi bu kapaklarda ayrica parlak degil mat olmali biraz
deletedmom734 En korktuğum şey göğüs yarası en çok istediğim şey ise mutlu mesut bebeğimi besleyebilmek riske atmayacağım silverette gümüş kapak avent silikon kapak ve göğüs ucu kremi alacağım 😀 gümüşlerle başlarım umarım gerek kalmaz
Marpling deletedmom734 canım günüş alacaksan diğerleri gereksiz inan.kullanıyorum ben.sadece doğurmadan önce takmaya basla
Chan Amazon'da bir tek rastladım bu bilgiye. Kapağı göğse yapıştırmadan önce bir damla da olsa kendi sütünüzle ıslatılmalıymış. Sanırım bu da biraz vakum gibi yapışmasını sağlıyor.
Marpling deletedmom734 banada burdan bir arkads milyarda olsa al demişti.ben parayı çöpe atmaktan korkuyodum işe yaramazsa diye.şöyle söyliyim bir buçuk aydır nerdeyde emzirıyorum ve memeye yapışık bir oğlum var.şükür canım bile yanmadı.
Gamse Bahcedomatesi ben yerli üretim olanını aldım silvermom 225tl ye sizin bahsettiğiniz belki silverette yabancı üretim olandır
doganursezmag Ben de az önce Silvernurse’nin kini aldım 195 tl kapıda ödeme ek ücret yok🤗 Çok güvendiğim biri tavsiye etti
Reklam merhaba , silvermom kullanıpta memnun olan varmı en yakın zamanda almam gerekiyor önerileriniz nelerdir.