Onurkaan Durdudiler başkası da çok az kullanmıştır bence. Kaynatsan mis gibi olur. Tabi kişiden kişiye değişir ikinci el kullanma meselesi.😉
Merrcimek Onurkaan Sakın kaynatmayın bozulur deniyor. Kullanma klavuzunda karbonatı macun yapıp temizleyin sadece diye yazıyor.
bebekkaradag Nurce Silvermom’u ilk defa sizden duydum, muhtemelen Silverette’den sonra üretilen bir ürün🙈 Ben Avent’in göğüs kalkanlarından aldım ama ikisi arasında tercih yapacak olsan Silverette alırdım. Avent’ten memnun kalmazsam Silverette alacağım hemen.
Nurce bebekkaradag aynen silvermom Türk malı..diğeri yabancı bende avent var ama daha yara olmadan kesin sonuç olan gümüşlerden alayım dedim 😂🙈
Nurce Bekleyenler evet Ceyda hanım silveretteyi önermiş doğa Rutkay da silvermom u, kafam karıştı benim de 🧐 ben 34. Haftadayım daha süt müt Yok 😂🙈
Gebeyimm Nurce arkadaşlar ünlülerin her paylaştığına inanmayın belki çok iyidir ama onlar iyi olmasa bile kullanmasalar bile kullandık diyor bende silverette alma konusunda çok kararsızım doktoruma sordum oda işe yaramaz öyle şeyler dedi bilemedim alıp kullanan olursa bizede bildirsin
Bebegimveannesi Nurce canım memelyn bu marka bana gebe okulunda ebe hanım tarafından önerildi ben bunu denicem
Nurce Bebegimveannesi o da mı gümüş canım ; nasıl bi şey , en güzel ve yararlısı oysa ben de ondan alayım 👍🏻☺️
tomurcukannesi Nurce ben silverette verdim kullanan arkadaşlarım çok memnun kalmış . 37. Haftama girdim yarın elime ulaşıcak şimdiden başlıcam kullanmaya
Guulseeen Glitter haklısınız ben henuz doğum yapmadm ama cok kısıden yara oluyor dıye duyunca korktm bıde ucu yok nasıl olucak die.. 🙄🙄
blackberry118 Ben silvermom almayi dusunuyorum. İkisi de 925 ayar gümüş çünkü. Bir fark yok Silverette ile ilgili dhaa cok yorum var çünkü cok daha once çıktı ve italyan mali. Reklam ağı çok güçlü. Altinda gumuste ayar onemli ben her seyi yerli almaya dikkat ediyorum bu urunde de yerli malini tercih edeceğim. Kesin iyi gelecek diye de bisey yokmus. Ceyda duvencinin tavsiye videosunun altina yazmislar bende hic ise yaramadi diye.
Ayb Ben de çok araştırdım ikisi de tasarım olarak aynı ikisi de 925 ayar gümüş yani özellikleri de aynı o sebeple silveretteye daha yakınım şuan
Zdravo Silvermom 8 gram ağırlığında diğeri 6 gram.tasarım olarakta aynılar.türk malı olmasından dolayı silvermom alacağım.
Merrcimek Nurce Valla o kadar parayı madem veriyorum en çok önerileni alayım dedim. Ben de silverette aldım bakalım doğumdan önce günde bi kaç saat takın diyor. Herkes memnun inşallah işe yarar
Merrcimek Nurce Valla bütün çabamız onun için süt sağma makineleri göğüs pedleri silveretteler filan inşallah sütümüz bol olur bebeklerimiz zorlanmaz hepimizin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Swraksya Gümüşü sıcak suya koyup karbonatla sirkeye yıkayın bişey olmaz ikinci el de olsa kullanılır temizlenen bişey iki markanın da tasarımları aynı aralarında pek değişen bişey olmaz sanmıyorum ikinci eşini bulsam almayı düşünüyorum açıkçası yengem kullanıyor çok memnun..
merwerkan1903 Durdudiler canim gümüs üzerinde bakteri barındırmaz(metal gibi birsey sonucta ne olabilirki) sadece karbonatli suyla temizlemek yeterliymis👍 arastirabilirsin bende ceyda düwenciden gormüstüm hatta kullandiktan sonra yakin bir arkadasina hediye ettigini soyledi.yani bircok kisi kullanabilir ayni urünü😉