annenur Eslemdemr0309 benimki de en başlarda böyleydi tekmeliyor diye yalan söylüyormuş gibi oluyordum 😂 şükür ki artık babasına hunerler sergiliyor babsi da görüyor hissediyor 😇
Eslemdemr0309 annenur maşallah Allah nazarlardan korusun sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin 🧿 bizimki şuanlık anneye nazlanıyor baba dış kapı daha 😁
Eslemdemr0309 pennylane ya çok güzel 🥰 babanın etkisi çok büyük ozaman sürekli diyalog kurmak ilgilenmek sonuçta bebek hissediyor tepki veriyor 🥰🧿
Aysekalkan Eslemdemr0309 ay çok guld ilk mi eşin elini karnı na koysun babayı hemen hisseder tepki veriri🤗🤭mükemmel birşey hissetmek ya
Eslemdemr0309 Aysekalkan galiba doğru tespit ama babaya da kendisini belli etse güzel olurdu yazık adam bi tepkisini görmek hissetmek için can atıyor 🥰
acemianneee_31 Eslemdemr0309 babasına kızınca baya sinirleniyor babası elini getiriyor atmıyo sonr babası beni öpünce mutlu olunca ben babası elini tekrar karınla koyuyo o zaman atıyo anneci benimki 😂😂
acemianneee_31 Eslemdemr0309 babasına kızınca baya sinirleniyor babası elini getiriyor atmıyo sonr babası beni öpünce mutlu olunca ben babası elini tekrar karınla koyuyo o zaman atıyo anneci benimki 😂😂